Brigitte Gabriel

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 21. oktober 1964
Fødselssted Marjayoun
Land Libanon
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 57 år, 0 måneder, 7 dager
Horoskop Steinbukken

Brigitte Gabriel Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Brigitte Gabriel nettoformue, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Brigitte Gabriel? Hvem dater Brigitte Gabriel nå og hvor mye penger har Brigitte Gabriel?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Charles Tudor
Barn Ikke tilgjengelig

Brigitte Gabriel Biografi

Brigitte Gabriel er en berømt Journalist , som ble født den 21. oktober 1964 i Libanon . Brigitte Gabriel (arabisk: بريجيت غابرييل ‎; født Hanan Qahwaji, 21. oktober 1964) er en libanesisk-amerikansk konservativ forfatter, anti-islam-aktivist og grunnlegger av den anti-muslimske gruppen ACT! for Amerika. Ifølge astrologer, Brigitte Gabriels dyrekretsen er Steinbukken .

I 2007 på Christians United for Israels årlige konferanse holdt Gabriel en tale som inkluderte følgende:Etter at han ble uteksaminert fra videregående, fullførte Gabriel et ettårig kurs i forretningsadministrasjon ved et YWCA i 1984.

Stephen Lee, en publisist ved St. Martin's Press for Gabriels andre bok, har kalt hennes synspunkter ekstreme, og Deborah Solomon fra The New York Times Magazine, som intervjuet Gabriel i august 2008, beskrev henne som en radikal islamofob. I følge Clark Hoyt fra The New York Times skrev over 250 mennesker seg inn for å protestere mot denne etiketten i dagene som fulgte. Hussein Ibish, seniorforsker ved The Arab Gulf States Institute i Washington, sa at hennes agenda er rent uforfalsket hat og at hun har et patologisk hat mot muslimer og andre arabere. Gabriel bestrider siktelsen, og har sagt at hun ikke tror at alle muslimer er problemet.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Brigitte Gabriel etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Brigitte Gabriels etnisitet Midtøsten . Vi vil oppdatere Brigitte Gabriels religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Organisasjonen hennes, ACT! for America, er blitt beskrevet av The New York Times som å trekke på tre ganske religiøse og partisanske strømmer i amerikansk politikk: evangeliske kristne konservative, harde forsvarere av Israel (både jøder og kristne) og Tea Party-republikanere og som anti-islamske. I følge The Washington Post utropte organisasjonen som sin første bragd sin kampanje i 2008 for å stenge en islamsk skole i Minnesota.

Brigitte Gabriels nettoverdi

Brigitte Gabriel er en av de rikeste journalist & oppført på mest populære journalist. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Brigitte Gabriel nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Brigitte Gabriel nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Journalist
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Gabriel skrev at i 1978 advarte en fremmed familien hennes om et forestående angrep fra den islamske militsen på alle kristne. Hun forteller at livet hennes ble reddet da den israelske hæren invaderte Libanon i Operasjon Litani. Senere, da moren hennes ble alvorlig skadet og ført til et israelsk sykehus, ble Gabriel overrasket over menneskeheten israelerne viste, i motsetning til den konstante propagandaen mot jødene hun så som barn. Hun sa om sin erfaring:

Organisasjonen hennes, ACT! for America, er blitt beskrevet av The New York Times som å trekke på tre ganske religiøse og partisanske strømmer i amerikansk politikk: evangeliske kristne konservative, harde forsvarere av Israel (både jøder og kristne) og Tea Party-republikanere og som anti-islamske. I følge The Washington Post utropte organisasjonen som sin første bragd sin kampanje i 2008 for å stenge en islamsk skole i Minnesota.

I 2009 uttalte Gabriel at islam fremmer intoleranse og vold, og at moderate muslimer må organisere og engasjere de opplyste, utdannede og vestlige muslimene i samfunnet for å starte en dialog for å diskutere muligheten for reform i islam akkurat som kristendommen og jødedommen har blitt reformert. Hun sier at det er en kreftsykdom kalt islamofascisme som gjennomsyrer en muslimsk verden hvor ekstrem er mainstream. I juni 2014 sa Gabriel at De radikale er estimert til å være mellom 15 og 25 prosent på verdensbasis. I et intervju med The Australian Jewish News uttalte hun at en praktiserende muslim som opprettholder læresetningene i Koranen - det er ikke så enkelt - en praktiserende muslim som går til moskeen hver fredag, ber fem ganger om dagen, og som tror at Koranen er Guds ord, og som tror at Mohammed er den perfekte mann og [fire uhørbare ord] er en radikal muslim.

Brigitte Gabriel Høyde

Brigitte Gabriels høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Brigitte Gabriel Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
På et tidspunkt våren 1978 førte en bombeeksplosjon til at hun og foreldrene hennes ble fanget i krisesenteret i to dager. De ble til slutt reddet av tre kristne militskrigere, hvorav en ble venn med Gabriel, men ble senere drept av en landmine.

Denne talen ble karakterisert av journalisten Bruce Wilson som hatefulle ytringer og uttalte at Brigitte Gabriel maler et bredt stykke av menneskeheten som undermenneske, og sammenligner talen hennes med Goebbels propaganda. I mars 2011, mens han ble intervjuet av Eliot Spitzer på CNN, forsvarte Gabriel talen og sa at jeg snakket om hvordan palestinske mødre oppmuntrer barna sine til å gå ut og sprenge seg selv i filler bare for å drepe kristne og jøder. Og det var i den sammenhengen jeg – at jeg kontrasterte forskjellen mellom Israel og den arabiske verden, var forskjellen mellom demokrati og barbari.

Hvem dater Brigitte Gabriel?

Ifølge våre poster, Brigitte Gabriel er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Brigitte Gabriel noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Brigitte Gabriel. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Brigitte Gabriel!

I februar 2017 sa Gabriel at hun ga en nasjonal sikkerhetsbriefing i Det hvite hus. Hun møtte medhjelpere i Det hvite hus i mars 2017.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære journalist . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Libanon . Brigitte Gabriel feirer bursdag 21. oktober hvert år.

I følge Laurie Goodstein fra The New York Times presenterer Gabriel et portrett av islam som er så grundig opptatt av ødeleggelse og dominans at det er ugjenkjennelig for de som studerer eller praktiserer religionen. Goodstein sier at Gabriel insisterer på at hun bare trekker frem radikal islam eller muslimske ekstremister – ikke det store flertallet av muslimer eller deres tro. Og likevel etterlater hun det motsatte inntrykket i sine taler og sine to bøker.

BuzzFeed News beskrev henne som den mest innflytelsesrike lederen i USAs stadig mer innflytelsesrike anti-islam-lobby. Washington Post beskriver hennes to bøker som alarmistiske traktater om islam. Peter Beinart fra The Atlantic beskriver henne som USAs mest fremtredende anti-muslimske aktivist.

Ved å bruke pseudonymet Nour Semaan, var Gabriel et nyhetsanker for World News, en arabiskspråklig kveldssending fra Middle East Television, som deretter ble drevet av Pat Robertsons Christian Broadcasting Network for å spre hans politisk konservative, pinsetro i Midtøsten. Sendingene dekket Israel, Egypt, Syria, Jordan og Libanon. Gabriel rapporterte om den israelske tilbaketrekningen fra det sentrale Libanon, den israelske sikkerhetssonen (okkupert Sør-Libanon), og det palestinske opprøret på Vestbredden og Gaza. Hun flyttet til Israel før hun emigrerte i 1989 til USA.

Interessante Artikler

Matt McConnell

Utforsk Matt McConnells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente kunngjøreren Matt McConnell ble født 9. mars 1963 i USA.

Roni Hirvonen

Utforsk Roni Hirvonens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente finske ishockeyspilleren Roni Hirvonen ble født 10. januar 2002 i Finland.

Hoveddommer

Hoveddommer

Steve Grossman

Utforsk Steve Grossman nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske saksofonisten Steve Grossman ble født 18. januar 1951 i USA.

Sven Verbrugge

Utforsk Sven Verbrugge nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Sven Verbrugge ble født 21. august 1967 i Belgia. Sven Verbrugge (Schoten, 21. august 1967) er en pensjonert belgisk sidepassasjer og trippel verdensmester i Sidecarcross, og vant tittelen i 2005, 2006 og 2011.

Saul garcia

Utforsk Saul Garcias nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Saul Garcia ble født 7. juni 1986 i Mexico.

Gokul Suresh

Utforsk Gokul Suresh nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Gokul Suresh ble født 29. september 1993 i India. Gokul ble født som den eldste sønnen til Malayalam-skuespilleren og Rajya Sabha MP Suresh Gopi og Radhika Nair 29. september 1993 i Thiruvananthapuram, Kerala. Han har to yngre søstre Bhagya Suresh, Bhaavni Suresh og en yngre bror Madhav Suresh. Gokul fullførte sin grunnskoleutdanning fra St. Thomas Residential School, Thiruvananthapuram og sin videregående utdanning fra Pallikoodam School, Kottayam og Saraswathy Vidyalaya, Thiruvananthapuram.

Brett Kearney

Utforsk Brett Kearney nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Brett Kearney ble født 29. september 1983 i Australia. Brett Kearney (født 29. september 1983 i Sydney, New South Wales), også kjent under kallenavnet 'BK', er en australsk fotballspiller i profesjonell rugbyliga tidligere med Bradford Bulls i Super League, som nå spiller for Collegians i Illawarra Rugby League -konkurranse. Han har representert Country Origin og har tidligere spilt for South Sydney Rabbitohs og Cronulla.

Annalena Tonelli

Utforsk Annalena Tonelli nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente misjonæren Annalena Tonelli ble født 2. april 1943 i Italia.

Morton Kondracke

Utforsk Morton Kondracke nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte journalisten Morton Kondracke ble født 28. april 1939 i USA.

Sergio Gil

Utforsk Sergio Gils nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sergio Gil ble født 10. mai 1996 i Spania.

Jim dray

Utforsk Jim Dray nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Football Tight End Jim Dray ble født 31. desember 1986 i USA.

Denis Lebedev

Utforsk Denis Lebedevs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte profesjonelle bokseren Denis Lebedev ble født 14. august 1979 i Russland.

Jason Della Rocca

Utforsk Jason Della Roccas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Executive Jason Della Rocca ble født 23. januar 1974 i Canada.

Dariya Stavrovich

Utforsk Dariya Stavrovich nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Dariya Stavrovich ble født 1. februar 1986 i Russland. Hovedvokalist i det russiske alternative rockebandet SLOT. Kallenavnet hennes er Nookie og hun spilte inn sitt første soloalbum med tittelen Zhivy i 2013.

Sjokolade

Utforsk Chokoleits nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Chokoleit ble født 25. juni 1972 på Filippinene.

Tyson Beukeboom

Utforsk Tyson Beukeboom nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske rugbyunionspilleren Tyson Beukeboom ble født 10. mars 1991 i Canada.

Kate Hanna

Utforsk Kate Hanna nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente landhockeyspilleren Kate Hanna ble født 1. oktober 1996 i Australia.

Joan Marsh

Utforsk Joan Marsh nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte skuespilleren Joan Marsh ble født 10. juli 1913 i USA.

Lizzys mann

Utforsk Lizzy's Husbands nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte mannen til Lizzy ble født 22. mars 1996 i Portugal. Renato ble født i Guimarães, Portugal, i 1996. Han gikk på Soares dos Reis Arts School, hvor han tok diplom for studiene i video- og kommunikasjonskurs. Før han begynte sin solokarriere, fungerte han som forsanger for det portugisiske bandet Finished With My Ex, som han jobbet med til det ble oppløst i 2014. Bandet ga ut to singler, 'Politics Suicide Lovers' og 'Boys Boys Boys', med mottok først moderat radiosending på radiostasjoner, for eksempel Antena 3.

Ciara McCormack

Utforsk Ciara McCormack nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Ciara McCormack ble født 29. september 1979 i Canada. Kanadisk forsvarer som ble med i New England Mutiny i 2012 og Republikken Irlands kvinnelandslag i 2008.

Lukas Vydra

Utforsk Lukas Vydras nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente friidrettskonkurrenten Lukas Vydra ble født 23. august 1973 i Tsjekkia.

Atiur Rahman

Utforsk Atiur Rahmans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente sakprosaforfatteren Atiur Rahman ble født 13. desember 1953 i Bangladesh.

Vadim Gulceac

Utforsk Vadim Gulceac nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte moldoviske fotballspilleren Vadim Gulceac ble født 6. august 1998 i Sovjetunionen.

R & B -Sanger

R & B -Sanger