Brian Hogan

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 14. august 1981
Fødselssted
Land Irland
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 40 år, 2 måneder, 11 dager
Horoskop

Brian Hogan bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Brian Hogan nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Brian Hogan? Hvem dater Brian Hogan nå og hvor mye penger har Brian Hogan?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Brian Hogan Biografi

Brian Hogan er en berømt Medalje , som ble født den 14. august 1981 i Irland . Ifølge Astrologer, Brian Hogans dyrekretsen er Leo .

Brian Hogan (født 14. august 1981) er en irsk hurler som spilte som midtstopper for Kilkenny seniorlag til han kunngjorde pensjonisttilværelsen i 2014.I 2001 vant Hogan sin første vinnermedalje i fylkesmesterskapet etter et 1–17 til 1–6 nederlag for Graigue-Ballycallan. Ikke bare var det Hogans første klubbmesterskap, men det var O'Loughlin Gaels 'første noensinne.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Brian Hogan etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Brian Hogans etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Brian Hogans religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

To år senere i 2003 vant Hogan en andre fylkesmesterskapsvinnermedalje etter et nederlag for Young Irelands etter uavgjort og reprise. Senere samlet han en første Leinster-klubbens vinnermedalje etter et 0–15 til 0–9 nederlag for doble All-Ireland-mestere Birr.

Brian Hogan Net Worth

Brian Hogan er en av rikeste medaljevinner & oppført på den mest populære medaljelederen. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Brian Hogan nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

hvor høy var walter matthau
Brian Hogan Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Medalje
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

To år senere i 2003 vant Hogan en andre fylkesmesterskapsvinnermedalje etter et nederlag for Young Irelands etter uavgjort og reprise. Senere samlet han en første Leinster-klubbens vinnermedalje etter et 0–15 til 0–9 nederlag for doble All-Ireland-mestere Birr.

Hogan ble først fremtredende på scenen mellom fylkeskommuner da han begynte på Kilkenny seniorlag i 2004. Han debuterte mesterskapet i venstre vingback i et nederlag i Weinford i semifinalen i Leinster. Dette nederlaget avsluttet Hogans engasjement som medlem av de femten startende resten av sesongen, og Kilkenny klarte deretter ikke å ta en tredje tittel i hele Irland.

Brian Hogan Høyde

Brian Hogans høyde 1,93 m vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Brian Hogan høyde og kroppsstatistikk
Høyde 1,93 m
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig

Hogan gjorde sin første opptreden for laget under mesterskapet i 2004 og har blitt en fast spiller de siste sesongene. I løpet av den tiden har han vunnet syv vinnermedaljer i Irland, åtte Leinster-medaljer, seks vinnere i National League og to All-Star-priser. I 2011 kaptein Hogan laget til All-Ireland-tittelen.

hvor høy er faron young

Hvem dater Brian Hogan?

I henhold til våre poster, Brian Hogan er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Brian Hogan's ingen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Brian Hogan. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Brian Hogan!

I 2007 erstattet Hogan John Tennyson for å bli Kilkennys førstevalgsspiller. Han vant sin første Leinster -vinnermedalje på spillefeltet etter en 2–24 til 1–12 riving av Wexford. Deretter stilte han opp i sin første All-Ireland-finale, med Limerick som ga opposisjonen. Kilkenny fikk en flyvende start med Eddie Brennan og Henry Shefflin som kombinerte to mål i løpet av de første ti minuttene, og til slutt kulminerte det med en 2–19 til 1–15 seier. Det var Hogans første vinnermedalje i hele Irland på banen.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære medaljevinner . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Irland . Brian Hogan feirer bursdag 14. august hvert år.

Etter en pause på sju år og et nederlag i mesterskapsavgjørelsen i 2006, nådde O'Loughlin Gaels igjen toppen av haugen igjen i 2010 etter et 0–17 til 1–11 nederlag for Carrickshock. Det var Hogans tredje vinnermedalje i fylkesmesterskapet. O'Loughlin Gaels sikret seg senere en andre Leinster-klubbtittel etter et 0–14 til 1–8 nederlag mot Oulart-the-Ballagh. Hogans side kvalifiserte seg deretter til et siste oppgjør i hele Irland med Clarinbridge. Et dominerende display i andre halvdel ga Clarinbridge en seier på 2–18 til 0–12.

Hogan beholdt sin plass som midtstopper i 2008, da Kilkenny satte i gang et all-out-angrep i et forsøk på å ta en tredje tittel i hele Irland på rad. Han samlet en andre Leinster-vinnermedalje etter et 5–21 til 0–17 nederlag for Wexford i provinsfinalen, før han senere stilte opp i sin andre All-Ireland-avgjørelse. Waterford ga opposisjonen, men Kilkenny spilte inn en enorm 3–30 til 1–13 seier. Det var den andre vinnermedaljen i hele Irland for Hogan.

I 2009 vant Hogan sin tredje National Hurling League -vinnermedalje etter et spennende nederlag 4–17 til 2–26 mot Tipperary. Spillet var ikke uten hendelser da Hogan ble tvunget til å forlate banen med en mistenkt kravebeinskade. Som et resultat av dette savnet han den provinsielle kampanjen, men han kom tilbake i tide til Kilkennys nederlag i Waterfinale i semifinalen i hele Irland. Den påfølgende finalen i hele Irland var en gjentakelse av National League-finalen med Kilkenny som tok imot Tipperary. I store deler av kampen så det ut som om Tipp ville trekke av et sjokk og nekte ‘the Cats’ rekordmessig fire på rad. To raske mål i løpet av et minutt, et fra en straffe av Henry Shefflin, forseglet en 2–22 til 0–23 seier. Det var fjerde gang på rad at den berømte Liam MacCarthy Cup ble presentert for et Kilkenny-lag mens Hogan samlet sin tredje vinnermedalje i hele Irland.

Hogan la til en tredje Leinster -vinnermedalje til samlingen sin i 2010 etter et 1–19 til 1–12 nederlag for nye provinsrivaler Galway. I det påfølgende nederlaget i semifinalen i Cork i hele Irland, pådro Hogan seg en skade som utelukket ham fra det siste oppgjøret i hele Irland med Tipperary. Kilkenny møtte en rekke andre skader som gikk inn i den kampen og mislyktes i 'drive for five' da Tipp vant med 4–17 til 1–18.

Interessante Artikler

Heinrich August Winkler

Utforsk Heinrich August Winklers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt historiker i moderne tid Heinrich August Winkler ble født 19. desember 1938 i Russland.

Mohd Shakir Shaari

Utforsk Mohd Shakir Shaari nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Mohd Shakir Shaari ble født 29. september 1986 i Malaysia. Mohd Shakir Bin Shaari (født 29. september 1986) er en malaysisk fotballspiller som sist spiller som defensiv midtbanespiller for Johor Darul Ta'zim II i Malaysia Premier League. Han har en evne til langtrekkende skudd med kraft mot målposten. Hans høye arbeidsfrekvens, timing for taklinger og utholdenhet gjør ham til en av de beste malaysiske defensive midtbanespillerne.

Liz Carroll

Utforsk Liz Carrolls nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Liz Carroll ble født 19. september 1956 i USA. Carrolls foreldre ble født i Irland; hennes far Kevin var fra Brocca, County Offaly, og moren Eileen var fra Ballyhahill, West Limerick. Bestefaren hennes spilte fiolin og faren hennes spilte knappetrekkspill. Carroll ble født 19. september 1956 i Chicago, Illinois og oppvokst på Chicagos sørside. Hun tok klassisk musikktimer fra nonner ved Visitation Catholic School. Søndagskvelder besøkte Carroll og familien hennes en irsk pub på sørsiden som var vertskap for et direktesendt radioprogram med tradisjonell irsk musikk. Hun tok en grad i sosialpsykologi ved DePaul University. Carrolls innflytelse inkluderer den Chicago-fødte irske spelemannen John McGreevy, den irske knappetrekkspilleren Joe Cooley, den irske spelemannen Sean McGuire, 1983 National Heritage Award-vinnende uilleann piper Joe Shannon, og pianisten Eleanor Neary.

Vladimir Fedoseev

Utforsk Vladimir Fedoseev nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte stormesteren Vladimir Fedoseev ble født 16. februar 1995 i Russland.

Profesjonell Boksing

Profesjonell Boksing

Gunter Weiler

Utforsk Gunter Weiler nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte militære lederen Gunter Weiler ble født 27. april 1951 i Tyskland.

Samuel Rodriguez

Utforsk Samuel Rodriguez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte grunnleggeren Samuel Rodriguez ble født 29. september 1969 i USA.

Monica Lindfors

Utforsk Monica Lindfors nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte isdanseren Monica Lindfors ble født 22. november 2000 i Finland.

Tom Mooney

Utforsk Tom Mooneys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politiske lederen Tom Mooney ble født 16. mars 1952 i Australia.

Jamal Olasewere

Utforsk Jamal Olases nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente nigeriansk-basketballspilleren Jamal Olasewere ble født 16. september 1991 i USA.

Boran Kuzum

Utforsk Boran Kuzum nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Boran Kuzum ble født 1. oktober 1992 i Tyrkia.

Sergei Vladimirovich Osipov

Utforsk Sergei Vladimirovich Osipov formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Sergei Vladimirovich Osipov ble født 4. mars 1968 i Russland.

Thierry laurey

Utforsk Thierry Laurey nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte franske fotballsjefen Thierry Laurey ble født 17. februar 1964 i Frankrike.

Irina Gribulina

Utforsk Irina Gribulina nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte komponisten Irina Gribulina ble født 29. september 1953 i Russland.

Tom Meeusen

Utforsk Tom Meeusen nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente sykkelcross-syklisten Tom Meeusen ble født 7. november 1988 i Belgia.

David Skinns

Utforsk David Skinns nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte engelske golferen David Skinns ble født 1. februar 1982 i Storbritannia.

Bassirou Konte

Utforsk Bassirou Konte nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente sportssyklisten Bassirou Konte ble født 18. juli 1988 i Elfenbenskysten.

Glenn Gissler

Utforsk Glenn Gissler nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte interiørdesigneren Glenn Gissler ble født 13. september 1957 i USA.

Alex Negrea

Utforsk Alex Negreas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente fotballspilleren Alex Negrea ble født 1. oktober 1998 i Romania.

Vanessa Goodwin

Utforsk Vanessa Goodwin nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Vanessa Goodwin ble født 22. april 1969 i Australia. Vanessa Goodwin (22. april 1969 - 3. mars 2018) var en australsk politiker. Hun var medlem av Venstre for setet til Pembroke i det tasmanske lovgivningsrådet fra Pembroke-mellomvalget 1. august 2009 til hun trakk seg på grunn av kreft i hjernen 2. oktober 2017.

James Falk

Utforsk James Falk nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte installasjonskunstneren James Falk ble født 1. mai 1954 i USA.

Latario Collie-Minns

Utforsk Latario Collie-Minns nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte hopperen Latario Collie-Minns ble født 10. mars 1994 på Bahamas.

Rajani Kanta Barman

Utforsk Rajani Kanta Barmans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente bangladeshiske fotballspilleren Rajani Kanta Barman ble født 2. februar 1979 i Bangladesh.

Sebastian Keitel

Utforsk Sebastian Keitel nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente friidrettskonkurrenten Sebastian Keitel ble født 14. februar 1973 i Chile.

Engelsk Sanger

Engelsk Sanger