Bria Hartley

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 30. september 1992
Fødselssted Nord -Babylon
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 29 år, 0 måneder, 21 dager
Horoskop Vekten

Bria Hartley bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Bria Hartley nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel er Bria Hartley? Hvem dater Bria Hartley nå og hvor mye penger har Bria Hartley?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Bria Hartley Biografi

Bria Hartley er en berømt Basketball spiller , som ble født den 30. september 1992 i forente stater . NCAA-mester som medlem av University of Connecticut Huskies hvor hun tjente årets Big East Freshman of the Year og NCAA Final Four All-Tournament Team-æresbevisninger. I følge astrologer, Bria Hartley's dyrekretsen er Vekten .

Bria Nicole Hartley (født 30. september 1992) er en amerikanskfødt fransk profesjonell basketballspiller for Phoenix Mercury fra Women's National Basketball Association (WNBA). Hun ble utkast til 7. plass totalt av Seattle Storm i WNBA Draft 2014 og ble umiddelbart byttet til Washington Mystics. Hartley spilte poengvakt for UConn kvinners basketballag, og vant back to back nasjonale mesterskap i 2013 og 2014.Hennes to eldre brødre hjalp henne med å få en mental seighet da hun ble bedre og bedre i spillet.

Hartley ble utnevnt til USA Basketball U18 -lag. USA -laget var et av åtte lag fra Nord-, Sør- og Mellom -Amerika, sammen med Karibia, invitert til å delta i FIBA ​​Americas U18 Championship 2010. For kvinner, avholdt på U.S. Olympic Training Center, i Colorado Springs, Colorado. Det øverste mållaget kvalifiserer til FIBA ​​U19 verdensmesterskap for kvinner 2011. Laget ble coachet av Jennifer Rizzotti, en tidligere vakt for Connecticut, som hjalp til med å lære Hartley å være leder. Rizzotti bemerket forbedringen hennes i løpet av hendelsen, spesielt i beslutningsprosessen.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Bria Hartley etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Bria Hartleys etnisitet Multiras . Vi vil oppdatere Bria Hartleys religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Freshmen starter sjelden på UConn, men Caroline Doty, som forventes å være en startvakt for laget, pådro seg en ACL -skade i august 2010 som holdt henne utenfor oppstillingen for hele sesongen. Med begrensede alternativer startet Hartley og spilte totalt 1 209 minutter, det meste noensinne av en UConn -nybegynner. Hun hadde bare ett poeng med 3:56 igjen i seieren 65–64 over Baylor nr. 2 (16. november), men koblet på en 3-peker på 3:56 for å utligne kampen til 58. Deretter konverterte han på en tilbakeslag på UConn neste besittelse og slo en annen tre-peker på 2:09 mark for å gi Huskies en ledelse for godt. Hun ble kåret til årets Big East Freshman i året, og tjente en plass på Big East all turneringslaget.

Bria Hartley Nettoformue

Bria Hartley er en av rikeste basketballspiller & oppført på den mest populære basketballspilleren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Bria Hartley nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Bria Hartley Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Basketball spiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Som videregående spiller i New York ble hun kåret til en McDonald's All-American, New Yorks Miss Basketball 2010 og Årets Gatorade-spiller.

Freshmen starter sjelden på UConn, men Caroline Doty, som forventes å være en startvakt for laget, pådro seg en ACL -skade i august 2010 som holdt henne utenfor oppstillingen for hele sesongen. Med begrensede alternativer startet Hartley og spilte totalt 1 209 minutter, det meste noensinne av en UConn -nybegynner. Hun hadde bare ett poeng med 3:56 igjen i seieren 65–64 over Baylor nr. 2 (16. november), men koblet på en 3-peker på 3:56 for å utligne kampen til 58. Deretter konverterte han på en tilbakeslag på UConn neste besittelse og slo en annen tre-peker på 2:09 mark for å gi Huskies en ledelse for godt. Hun ble kåret til årets Big East Freshman i året, og tjente en plass på Big East all turneringslaget.

I tillegg til basketball deltok hun også i fotball og lacrosse. Hun fikk en Suffolk County lovgivende proklamasjon for høy akademisk prestasjon, samfunnstjeneste og fortreffelighet innen basketball. Før den siste sesongen begynte på North Babylon High School, forpliktet Hartley seg til University of Connecticut over tilbud fra Duke University, University of Kentucky, University of Tennessee, Georgetown University, University of North Carolina og University of Louisville. Stanford University uttrykte også sterk interesse. Hartley var to ganger New Yorks Gatorade Player of the Year. Hartley ble kåret til en WBCA All-American. Hun deltok i WBCA High School All-America Game i 2010, hvor hun scoret 19 poeng. Hartley ble valgt ut til McDonald's All-America-laget og deltok i All-Star-spillet, og scoret 17 poeng for østlaget.

Bria Hartley Høyde

Bria Hartleys høyde 5 fot 8 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Bria Hartley høyde- og kroppsstatistikk
Høyde 5 fot 8 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Hun har vunnet gullmedaljer som medlem av de amerikanske lagene under 18 og 19 år.

I 2011 ble Hartley valgt til å være med på USAs basketball U19 -lag ved verdensmesterskapet i U19, som ble holdt i Puerto Montt, Chile. USA vant sine fem første kamper, men kom da til kort og tapte mot Canada 64–52. De var fortsatt kvalifisert for medaljerunden, og spilte Frankrike i kvartfinalen. USA var nede med hele 13 poeng tidlig i kampen, men tok ledelsen med et drøyt minutt å gå i kampen og endte med seieren 70–64. USA tok en tidlig ledelse i semifinalen mot Brasil, og vant deretter for å kvalifisere seg til gullmedaljespillet. Den siste kampen var mot Spania, som USA vant 69–46. Hartley var den nest ledende scoreren på laget, med et gjennomsnitt på 11,1 poeng per kamp, ​​like bak Breanna Stewarts 11,2 poeng per kamp. Hun ledet laget med å stjele med 17, for å hjelpe USA til en rekord på 8–1 og gullmedaljen i mesterskapsspillet.

Hvem dater Bria Hartley?

Ifølge våre poster, Bria Hartley er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Bria Hartley’s ingen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Bria Hartley. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Bria Hartley!

Hartley, sammen med lagkamerat Kaleena Mosqueda-Lewis, var to av de tolv spillerne som ble valgt til å være med på laget som representerte USA på World University Games som ble arrangert i Kazan, Russland i juli 2013. Laget, trent av Sherri Coale, vant åpningen fire kamper enkelt, scoret med tresifre i hvert spill, og vant med 30 eller flere poeng i hvert tilfelle. Etter å ha vunnet kvartfinalekampen mot Sverige, møtte de Australia i semifinalen.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære basketballspiller . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Bria Hartley feirer bursdag 30. september hvert år.

USA-laget åpnet hele 17 poeng i kampens fjerde kvartal, men det australske laget kjempet seg tilbake og tok en poengs ledelse i siste minutt. Crystal Bradford scoret en kurv med 134 sekunder igjen av kampen for å sikre en seier på 79–78. Gullmedalje -motstanderen var Russland, men USA -laget ble aldri etter, og vant 90–71 for å vinne gullmedaljen og World University games Championship. Hartley var den ledende scoreren for laget, med et gjennomsnitt på 13,5 poeng per kamp. Hun hadde 20 assists og ni stjeler, begge bare etter Odyssey Sims.

Åpningskampen var mot Canada, vunnet av USA -laget 58–39. Hartley hadde ti poeng, tre assists og fire stjal. I åpningsrunden mot Argentina var Hartley en tosifret scorer og hjalp USA til en seier på 91–32. I den neste kampen mot Brasil spilte Hartley en rolle som satte åpningstempoet, da hun scoret åtte poeng som en del av et 13–2 tidligløp. Hartley ville ende opp med 14 poeng, nest ledende scorer i seieren over Brasil. USA vant enkelt den følgende kampen mot Puerto Rico 108–44, og slo deretter Chile i semifinalekampen 98–28. Gullmedaljespillet var en omkamp mot Brasil, som USA vant 81–38. Hartley var den nest ledende scoreren for laget med 10,6 poeng per kamp.

Hartley ledet UConn til en rekord på 144–11 i løpet av sin fireårige karriere, som inkluderte fire Final Four-opptredener og nasjonalmesterskap i rygg mot rygg. En av bare to Huskies, sammen med Maya Moore som de eneste spillerne med 1500 poeng, 500 returer, 500 assists og 200 stjeler. Hun avsluttet karrieren på åttendeplass på UConn-scoringslisten med 1 994 poeng, 6 poeng sjenert av 2000, sjette hele tiden med 259 lagde tre poeng feltmål og 153 spilte kamper, femte i skolens historie med 559 assists. Hartley, som var et to-gangs første-lagsvalg, scoret 647 poeng i 2013–14, markert som det fjerde mest scoret av en UConn-senior i programhistorien, og hennes 173 assists markerte også den fjerdehøyeste totalen for en UConn-senior. Hun tjente et rykte for å spille sitt beste i store kamper og ble valgt til All-NCAA Tournament Team i 2013 og 2014, NCAA Tournament All-Regional Team i 2011 og 2014 og til All-Conference Tournament team i 2011, 2012 og 2014.

I siste året på UConn hadde hun et fantastisk seniorår da hun var kandidat til Nancy Lieberman -prisen som landets beste poengvakt. Hun spilte og startet i alle 40 kampene, og scoret i to-sifre i alle unntatt fire konkurranser, andre på laget med 16,2 poeng per kamp og 4,3 assists per kamp. Hartley scoret minst 20 poeng 12 ganger og hakk et sesonghøyde 30 poeng på 11–15 skyting, inkludert 6–8 fra dypet, i seieren på Rutgers og scoret minst 20 poeng i en karrierehøyde fire-strake kamper fra 22. februar-1. mars. Hartley ble utnevnt til American Athletic All-Conference Tournament-teamet etter et gjennomsnitt på 15,8 poeng og 4,0 returer per kamp, ​​mens han delte ut en lagbeste 20 assists mot bare åtte turnovers over tre konkurranser. Hun hjalp til med å lede laget sitt til en ubeseiret 40–0 sesong og vant National Championship 2014, og ble kåret til NCAA Final Four All-Tournament-laget 2014 for andre år på rad, etter et gjennomsnitt på 14,7 poeng per kamp mens hun delte ut 3,9 assists og begrave et laghøye bindende 13 trepunkters feltmål i UConn sine seks seire og ble senere hentet inn i Huskies of Honor på seniorkvelden.

Interessante Artikler

Karla Roffeis

Utforsk Karla Roffeis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte volleyballspilleren Karla Roffeis ble født 4. juli 1958 i Tyskland.

Ann Lewis

Utforsk Ann Lewis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Ann Lewis ble født 19. desember 1937 i USA.

Marko Savolainen

Utforsk Marko Savolainen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente finske kroppsbyggeren Marko Savolainen ble født 13. februar 1973 i Finland.

Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al Saud

Utforsk Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al Saud nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kongen Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al Saud ble født 1. mars 1969 i Saudi-Arabia.

Alexander Rosen

Utforsk Alexander Rosens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente tyske tidligere fotballspilleren Alexander Rosen ble født 11. mars 1968 i Norge.

Yang Li Lian

Utforsk Yang Li Lian nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte malaysiske badmintonspilleren Yang Li Lian ble født 26. januar 1993 i Malaysia.

Jay Azzolina

Utforsk Jay Azzolina nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte jazzgitaristen Jay Azzolina ble født 23. desember 1952 i USA.

James Baron

Utforsk James Baron nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente idrettsutøveren James Baron ble født 8. juni 1973 i USA.

Jay Adelson

Utforsk Jay Adelson nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte internettentreprenøren Jay Adelson ble født 7. september 1970 i USA.

Leonid Zhunko

Utforsk Leonid Zhunko nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente tidligere guvernøren i Sevastopol Leonid Zhunko ble født 9. juni 1951 i Polen.

Louis Galea

Utforsk Louis Galea nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Louis Galea ble født 2. januar 1948 på Malta.

Ricardo Lucarelli

Utforsk Ricardo Lucarellis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente brasilianske volleyballspilleren Ricardo Lucarelli ble født 14. februar 1992 i Brasil.

Monica Fernandez Balboa

Utforsk Monica Fernandez Balboas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Monica Fernandez Balboa ble født 4. juli 1966 i Mexico.

Kedar Naphade

Utforsk Kedar Naphade nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske spilleren Kedar Naphade ble født 10. januar 1972 i India.

Liturg

Liturg

Filippinsk Matinéidol

Filippinsk Matinéidol

Arnold Squitieri

Utforsk Arnold Squitieri nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte narkotikatrafikanten Arnold Squitieri ble født 2. februar 1936 i USA.

Nettballspiller

Nettballspiller

Mariusz Marcyniak

Utforsk Mariusz Marcyniak nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte polske volleyballspilleren Mariusz Marcyniak ble født 5. mars 1992 i Polen.

Ungherre

Utforsk Younglords nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte klesdesigneren Younglord ble født 23. desember 1991 i USA.

Brahim Souleymane

Utforsk Brahim Souleymane nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente mauretanske fotballspilleren Brahim Souleymane ble født 30. desember 1986 i Mauritania.

En Najwa

Utforsk An Najwa nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous An Najwa ble født 9. august 1997 i Malaysia. Malaysisk netballspiller som er anerkjent for å ha vunnet en gullmedalje på SEA Games 2017 i Kuala Lumpur. I 2016 ble hun valgt som den mest verdifulle spilleren under det asiatiske mesterskapet i netball.

Janet McNeill

Utforsk Janet McNeills nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte barneforfatteren Janet McNeill ble født 14. september 1907 i Irland.

theoman

Utforsk Teomans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Teoman ble født 20. november 1967 i Tyrkia.

Bill Sedgewick

Utforsk Bill Sedgewick nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske fotballspilleren Bill Sedgewick ble født 11. februar 1971 i USA.