Basia

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 30. september 1954
Fødselssted Jaworzno
Land Polen
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 67 år, 1 måneder, 1 dager
Horoskop Steinbukken

Basia Birthday Countdown

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Basia nettoformue, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel Basia er? Hvem dater Basia nå og hvor mye penger har Basia?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn(er) Ikke tilgjengelig

Basia Biografi

Basia er en berømt Sanger , som ble født på 30. september 1954 i Polen . Basia ble født i Jaworzno i ​​Polen i 1954. Hun hadde tre søsken – to brødre og en søster – og foreldrene hennes drev en populær isbar i byens sentrum. Basia vokste opp i en musikalsk husholdning og likte å synge fra en tidlig alder og hadde en omfattende samling vinylplater. Moren hennes ga henne pianotimer. Ifølge astrologer, Basia's stjernetegn er Steinbukken .

Til tross for suksessen forlot Basia og Danny Matt Bianco i 1985 for å fokusere på Basias solokarriere, og markerte begynnelsen på et mangeårig samarbeid som varer til dags dato. Deres første utgivelse var singelen Prime Time TV i 1986 som var en mindre hitlistesuksess i Storbritannia og Tyskland. Basias første soloalbum, Time and Tide, ble utgitt i 1987 og fikk først blandet kommersiell suksess, solgte godt i Frankrike, men presterte dårlig i resten av Europa. Medfølgende singler New Day for You og Promises var også bare beskjedne suksesser. Albumet klarte seg mye bedre i USA hvor det ble populært på de jevne jazzradiostasjonene. Sangen Time and Tide var Basias første hit på Billboard Hot 100, og nådde topp nr. 26 i 1988, etterfulgt av New Day for You og Promises som begge nådde topp 10 på Adult Contemporary-listen i 1989. Albumet ble sertifisert platina av Recording Industry Association of America i november 1989 for å selge én million eksemplarer i USA alene. På verdensbasis solgte den nesten to millioner eksemplarer.Basia har en sønn, Mikołaj, født på slutten av 1970-tallet. På begynnelsen av 1970- og 1980-tallet var partneren hennes en engelsk mann kalt John, en sosialarbeider som hun kort bodde sammen med i Chicago og deretter flyttet til Storbritannia. I andre halvdel av 1980-tallet var sangeren i forhold til sin musikalske samarbeidspartner Danny White. Siden 1991 er Basias partner musiker Kevin Robinson, et medlem av Simply Red, som hun bor sammen med i Londons forsteder. Basia vedlikeholder også et hus i sin polske hjemby Jaworzno og deler tiden sin mellom de to landene. Hun har dobbelt statsborgerskap, polsk og britisk.

Det andre albumet, London Warsaw New York, spilt inn i 1989 og utgitt tidlig i 1990, ble promotert av de populære singlene Baby You’re Mine og Cruising for Bruising. Sistnevnte toppet seg på topp 40 på både amerikanske og kanadiske singellister og ble Basias største hit hittil. Albumet inkluderte også coveret til Stevie Wonder-skrevet spor Until You Come Back to Me som var en mindre hit på Adult Contemporary-diagrammet. London Warszawa New York var nok en kommersiell suksess, og solgte i over to millioner enheter over hele verden, inkludert mer enn én million i USA, og fikk Basia hennes andre platinasertifisering der. Det ble også Billboards Contemporary Jazz Album fra 1990. Albumet var en sterk selger i Japan som på det tidspunktet hadde blitt Basias andre hovedmarked. På bakgrunn av Basias fortsatte suksess ga plateselskapet hennes ut Brave New Hope, en samling bestående av remikser og B-sider, og hennes første langformede video A New Day, som inneholder musikkvideoer og et intervju.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker ønsker å vite hva som er Basia etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Basias etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Basias religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Hennes tredje studioalbum, The Sweetest Illusion, ble utgitt våren 1994. Blandet av den da svært ettertraktede David Bascombe, markerte prosjektet slutten på et ti år langt samarbeid med mixmaster Phil Harding og et steg inn i mer sofistikert territorium. The Sweetest Illusion inkluderte en nummer én-hit på Billboard Dance Club Songs-diagrammet, Drunk on Love og den moderat suksessrike sangen Third Time Lucky. Selv om den ikke stemte overens med den kommersielle ytelsen til Basias to tidligere album, nådde den fortsatt topp 40 på de amerikanske hitlistene og fikk gullsertifisering fra RIAA for å selge over en halv million eksemplarer. Albumet ble en større suksess i Japan, hvor det toppet seg på topp 10 og var hennes mest solgte plate til nå, og mottok til slutt platinasalgsprisen. Under turneen til støtte for The Sweetest Illusion spilte Basia sine første solokonserter noensinne i Polen. Innspillinger fra to novembershow på Neil Simon Theatre på New York Citys Broadway ble gitt ut høsten 1995 som hennes første live-album, Basia on Broadway.

Basia nettoverdi

Basia er en av de rikeste sanger & oppført på mest populære Singer. I følge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Basia nettoformuen er ca 1,5 millioner dollar .

Basia nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Sanger
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Barbara Stanisława Trzetrzelewska [ˈbaɕa tʂɛtʂɛˈlɛfska] (lytt), bedre kjent som Basia (født 30. september 1954), er en polsk singer-songwriter og plateartist kjent for sin latininspirerte jazz-popmusikk. Hun begynte å synge profesjonelt i forskjellige polske band fra slutten av 1960-tallet gjennom 1970-tallet, og flyttet deretter til Storbritannia i 1981. Hun ble berømt som sanger i den britiske trioen Matt Bianco. I 1986 hadde Basia og bandkameraten Danny White forlatt gruppen for å fokusere på solokarrieren. Hun signerte med Epic Records og nøt en vellykket internasjonal karriere mellom 1987 og 1995, spesielt i USA hvor hennes to første album Time and Tide og London Warsaw New York var platinasertifiserte selgere av millioner enheter. I løpet av den perioden var hennes største hits Time and Tide, New Day for You, Promises, Baby You're Mine, Cruising for Bruising og Drunk on Love. Hun hadde også bygget opp en fanbase i Japan og Filippinene. Hun tok en lengre pause på grunn av personlige tragedier, og gjorde deretter comeback til vanlige innspillinger og opptredener på slutten av 2000-tallet. Hun gir for tiden ut musikken sin gjennom uavhengige labels.

Hennes tredje studioalbum, The Sweetest Illusion, ble utgitt våren 1994. Blandet av den da svært ettertraktede David Bascombe, markerte prosjektet slutten på et ti år langt samarbeid med mixmaster Phil Harding og et steg inn i mer sofistikert territorium. The Sweetest Illusion inkluderte en nummer én-hit på Billboard Dance Club Songs-diagrammet, Drunk on Love og den moderat suksessrike sangen Third Time Lucky. Selv om den ikke stemte overens med den kommersielle ytelsen til Basias to tidligere album, nådde den fortsatt topp 40 på de amerikanske hitlistene og fikk gullsertifisering fra RIAA for å selge over en halv million eksemplarer. Albumet ble en større suksess i Japan, hvor det toppet seg på topp 10 og var hennes mest solgte plate til nå, og mottok til slutt platinasalgsprisen. Under turneen til støtte for The Sweetest Illusion spilte Basia sine første solokonserter noensinne i Polen. Innspillinger fra to novembershow på Neil Simon Theatre på Broadway i New York ble gitt ut høsten 1995 som hennes første live-album, Basia on Broadway.

I 1996 bidro Basia med vokal til Peter Whites sang Just Another Day som ble gitt ut som singel fra albumet hans Caravan of Dreams. Et retrospektivt samlealbum, Clear Horizon – The Best of Basia, ble gitt ut i 1998, bestående av bemerkelsesverdige hitlister, ikke-singlespor og nytt materiale, inkludert et cover av Waters of March, skrevet av den brasilianske komponisten Antônio Carlos Jobim. Samlingen var Basias siste utgivelse for Sony og var en mindre suksess, bare i Japan, hovedsakelig på grunn av manglende promotering fra etiketten. I 1999 ble Basia omtalt som gjestevokalist på Spyro Gyras sang Springtime Laughter på albumet deres Got the Magic og spilte inn vokal for Taro Hakases cover av So Nice (Summer Samba) utgitt på albumet hans Duets.

Basia Høyde

Basias høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. Basia vekt Ikke kjent & kroppsmål vil oppdatere snart.
Basia høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig
I 1969 debuterte Basia som vokalist i det lokale bandet Astry og opptrådte med dem på National Festival of Beat Avangarde i Kalisz hvor de kom først. Alltid god i eksakte vitenskaper, Basia hadde til hensikt å studere matematikk ved Jagiellonian University, men tok til slutt fysikk. Det første året av kurset ble hun oppsøkt av manageren for det populære polske bandet Alibabki, som tilbød henne å opptre med gruppen. Basia takket ja til tilbudet, droppet ut av universitetet og begynte å opptre med Alibabki i 1972. Hun turnerte med dem i Polen og i utlandet, for det meste i østblokklandene, frem til 1974. I 1976 deltok Basia i den polske nasjonalfestivalen Sang i Opole som solist uten suksess. Fra 1977 til 1979 opptrådte hun i det polske rockebandet Perfect, og sang covers av populære sanger i et polsk samfunnshus i Chicago.

Basia trakk seg ut av musikkindustrien da moren hennes, som hun var veldig nær, døde i 2000. Ikke lenge etter det døde fetteren hennes i en bilulykke som ble fulgt av andre nære venners bortgang. Sangerinnen slet med depresjon, mistet motivasjonen til å jobbe og trodde hun aldri ville komme tilbake til å synge. Etter noen iherdig innsats fra Danny White og Mark Reilly, som hadde begynt å jobbe sammen igjen, gikk hun med på å bli med i reformerte Matt Bianco. Bandet ga ut albumet Matt's Mood i 2004 til kritikerroste og beskjeden hitlistesuksess. Den positive responsen på Matt Biancos gjenforening og bønn fra fansen hennes oppmuntret Basia til å jobbe med sitt neste soloalbum. Etter å ha avsluttet turnéen med bandet i 2006, begynte Basia og Danny å jobbe med det nye materialet sammen mens Reilly fortsatte med Matt Bianco.

Hvem dater Basia?

I følge våre opptegnelser, Basia er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Basia's noen.

mario murillo nettoformue
Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Basia. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Basia!

Fakta og trivia

Basia rangert på listen over mest populære sanger . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i Polen . Basia feirer bursdag den 30. september hvert år.

Basia spilte inn duetter med de polske artistene Monika Lidke og bandet Pectus for deres respektive album, og jobbet samtidig med det nye soloalbumet. I 2014 ble hun beordret med Commander's Cross of Polonia Restituta for å fremme polsk kultur over hele verden, og året etter mottok hun medaljen for fortjeneste til kultur – Gloria Artis. Hennes femte solostudioalbum, Butterflies, ble endelig gitt ut i mai 2018, innledet av singelen Matteo. Den fikk positive anmeldelser og ble kartlagt på topp 5 på Jazz Albums-listen i USA, og topp 20 i Polen. Sangeren la ut på en verdensomspennende turné for å promotere albumet høsten 2018.

Interessante Artikler

Andy Feeley

Utforsk Andy Feeleys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Andy Feeley ble født 30. september 1961 i Storbritannia. Andrew James Feeley (født 30. september 1961) er en engelsk pensjonert profesjonell fotball høyreback som dukket opp i Football League for Leicester City, Brentford, Bury og Hereford United. Han ble senere manager for North West Counties League-klubben Ramsbottom United og jobbet også som speider.

Tracey Andersson

Utforsk Tracey Anderssons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente Hammer Tracey Andersson ble født 5. desember 1984 i Sverige.

Jakob Blabjerg

Utforsk Jakob Blabjerg nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Jakob Blabjerg ble født 11. januar 1995 i Danmark.

Administrerende Direktør For Mekanisme

Administrerende Direktør For Mekanisme

Janet Banzet

Utforsk Janet Banzet nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente skuespilleren Janet Banzet ble født 17. mai 1934 i USA.

Herman F. Zimmerman

Utforsk Herman F. Zimmermans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kunstdirektøren Herman F. Zimmerman ble født 19. april 1935 i USA.

Jordy målark

Utforsk Jordy Zielschots nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente nederlandske fotballspilleren Jordy Zielschot ble født 3. februar 1995 i Nederland.

Fatima Lodhi

Utforsk Fatima Lodhi nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte sosialarbeider Fatima Lodhi ble født 29. september 1989 i Pakistan.

Blair Brandt

Utforsk Blair Brandts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske gründeren Blair Brandt ble født 11. januar 1988 i USA.

Daniel Islas

Utforsk Daniel Islas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente argentinske målvakten Daniel Islas ble født 19. februar 1979 i Argentina.

Av

Av

Tom Garrett

Utforsk Tom Garrett nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tidligere representanten Tom Garrett ble født 27. mars 1972 i USA.

Jiro Dan

Utforsk Jiro Dan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte skuespilleren Jiro Dan ble født 30. januar 1949 i Japan.

Jeong Han

Utforsk Jeong Han nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente entertaineren Jeong Han ble født 4. oktober 1995 i Sør-Korea.

Pat Hughes

Utforsk Pat Hughes nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Pat Hughes ble født 1. oktober 1991 i. Pat Hughes (født 1. oktober 1991) er en gælisk fotballspiller for Geevagh og Sligo. En tidligere mindre kaptein, Hughes startet sin seniorkarriere med å vinne Man of the Match -prisen på sin første mesterskapsstart i New York i mai 2012.

B. J. Neufeld

Utforsk B. J. Neufelds nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente kanadiske curleren B. J. Neufeld ble født 28. februar 1986 i Canada.

Eric Stromer

Utforsk Eric Stromer nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte verten Eric Stromer ble født 28. april 1961 i USA.

Kevin Elliott

Utforsk Kevin Elliotts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotball-wide-mottakeren Kevin Elliott ble født 21. desember 1988 i USA.

Krzysztof Ibisz

Utforsk Krzysztof Ibisz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt tidligere medlem av Sejm Krzysztof Ibisz ble født 25. februar 1965 i Polen.

Daniel Davidsson

Utforsk Daniel Davidssons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente motorsykkelføreren Daniel Davidsson ble født 17. mars 1983 i Sverige.

Geodesist

Geodesist

Ukashir Farooq

Utforsk Ukashir Farooq nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente bokseren Ukashir Farooq ble født 3. januar 1996 i Pakistan.

Du er Podesta

Utforsk Inti Podestas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Inti Podesta ble født 23. april 1978 i Uruguay.

Jan Bruin

Utforsk Jan Bruin nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Jan Bruin ble født 30. september 1969 i Nederland.

Zach Wells

Utforsk Zach Wells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske målvakten Zach Wells ble født 26. februar 1981 i USA.