Anthony Edwards

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 19. juli 1962
Fødselssted Den hellige Barbara
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 59 år, 3 måneder, 12 dager
Horoskop Kreft

Anthony Edwards bursdagsnedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Anthony Edwards nettoformue, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel Anthony Edwards er? Hvem dater Anthony Edwards nå og hvor mye penger har Anthony Edwards?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Anthony Edwards biografi

Anthony Edwards er en berømt TV -skuespiller , som ble født den 19. juli 1962 i forente stater . Mest kjent for sin rolle som sjefsbeboer, Dr. Mark Green i TV-serien, ER , hans forrige hoved-TV-arbeid var for showet It Takes Two. Ifølge astrologer, Anthony Edwards dyrekretsen er Kreft .

Anthony Charles Edwards (født 19. juli 1962) er en amerikansk skuespiller og regissør. Han er mest kjent for sin rolle som Dr. Mark Greene på de første åtte sesongene av ER, som han mottok en Golden Globe-pris og seks Screen Actors Guild Awards for, og ble nominert til fire påfølgende Primetime Emmy Awards. I tillegg har han dukket opp i forskjellige filmer og TV-serier, inkludert Top Gun, Zodiac, Miracle Mile, Revenge of the Nerds, Planes, Northern Exposure og Designated Survivor.Han giftet seg med Jeanine Lobell i 1994 og de har en sønn og tre døtre.

Edwards tidlige arbeid inkluderte en medrolle i TV-serien It Takes Two med Richard Crenna og Patty Duke Astin som foreldrene og Helen Hunt som søsteren. Han laget en cameo i hitfilmen Fast Times fra 1982 på Ridgemont High som Stoner Bud. I 1984 spilte han hovedrollen i den populære komediefilmen Revenge of the Nerds og spilte hovedrollen som Gilbert Lowell, en følsom og velmenende nerd, Lewis’ (spilt av Robert Carradine) bestevenn og senere president for Tri-Lambs. Han reproduserte rollen som Gilbert for noen korte scener i oppfølgeren Revenge of the Nerds II: Nerds in Paradise (1987), med karakteren hans som ikke kunne bli med resten av nerdene på grunn av et brukket bein.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Anthony Edwards etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Anthony Edwards etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Anthony Edwards religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Han spilte hovedrollen i komedien fra den kalde krigen Gotcha! (1985) som en høyskolestudent som blir viklet inn i spionspill. Det var Edwards rolle som LTJG Nick Goose Bradshaw sammen med Tom Cruise i 1986-filmen Top Gun som brakte hans første utbredte offentlige anerkjennelse. Karakteren hans, som døde i en flyulykke, var blant de mest fremtredende og populære i filmen. Han dukket opp som en dødssyk pasient i Hawks (1988) sammen med Timothy Dalton, en annen rolle som brakte ham verdensomspennende berømmelse. Han spilte hovedrollen i 1990-filmen Downtown med Penelope Ann Miller og Forest Whitaker. Han spilte også enkeveterinæren Chase Matthews, far til Edward Furlongs karakter, i skrekkfilmen Pet Sematary Two (1992), en oppfølger til filmen Pet Sematary i 1989. I 1992 og 1993 spilte han Mike Monroe i ti episoder av Northern Exposure.

Anthony Edwards nettoverdi

Anthony Edwards er en av de rikeste TV -skuespiller & oppført på den mest populære TV -skuespilleren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Anthony Edwards nettoverdi er omtrent 40 millioner dollar .

Anthony Edwards nettoverdi og lønn
Nettoformue 40 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde TV -skuespiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Han mottok et stipend som tenåring til Royal Academy of Dramatic Arts i England.

Han spilte hovedrollen i komedien fra den kalde krigen Gotcha! (1985) som en høyskolestudent som blir viklet inn i spionspill. Det var Edwards rolle som LTJG Nick Goose Bradshaw sammen med Tom Cruise i 1986-filmen Top Gun som brakte hans første utbredte offentlige anerkjennelse. Karakteren hans, som døde i en flyulykke, var blant de mest fremtredende og populære i filmen. Han dukket opp som en dødssyk pasient i Hawks (1988) sammen med Timothy Dalton, en annen rolle som brakte ham verdensomspennende berømmelse. Han spilte hovedrollen i 1990-filmen Downtown med Penelope Ann Miller og Forest Whitaker. Han spilte også enkeveterinæren Chase Matthews, far til Edward Furlongs karakter, i skrekkfilmen Pet Sematary Two (1992), en oppfølger til filmen Pet Sematary i 1989. I 1992 og 1993 spilte han Mike Monroe i ti episoder av Northern Exposure.

Fra 1994 til 2015 var Edwards gift med Jeanine Lobell. De har en sønn og tre døtre. Han og hans ekskone er bosatt i New York City. I 1994 grunnla Lobell, som hadde jobbet som makeupartist, Stila-kosmetikklinjen, som hun deretter solgte til Estee Lauder i 1999.

Anthony Edwards høyde

Anthony Edwards høyde 6 fot 4 tommer vekt 225 lbs og kroppsmålinger oppdaterer snart.
Anthony Edwards Høyde- og kroppsstatistikk
Høyde 6 fot 4 tommer
Vekt 225 lbs
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Han er en humanitær som spilte i filmer, Fast Times at Ridgemont High, Top Gun og Zodiac .

Edwards’ mest kjente rolle er som Dr. Mark Greene i den langvarige TV-serien ER, fra seriepremieren i 1994 til slutten av den åttende sesongen i 2002. Serien ga også Edwards sin første mulighet til å regissere. Edwards ønske om å satse på regi førte til at han ønsket å bli skrevet ut av serien. Han tjente angivelig 35 millioner dollar for tre sesonger på ER, noe som gjorde ham til en av TVs best betalte skuespillere. Edwards og hans medstjerne George Clooney var de som foreslo å gjøre en episode av ER live. Den fjerde sesongpremieren, Ambush, ble fremført live to ganger, med en østkyst- og en vestkystversjon.

Hvem dater Anthony Edwards?

Ifølge våre poster, Anthony Edwards er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Anthony Edwards noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Anthony Edwards. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Anthony Edwards!

I 2007 dukket Edwards opp som SFPD-inspektør Bill Armstrong i David Finchers Zodiac, om Zodiac Killer, den beryktede seriemorderen som terroriserte San Francisco på 1960- og 1970-tallet.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære TV -skuespiller . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Anthony Edwards feirer bursdag 19. juli hvert år.

Edwards vant også en Daytime Emmy for produksjonen av den underjordiske rockedokumentaren N.Y.H.C. (1999) og den telepiske tilpasningen av Kimberly Willis Holts voksenroman fra 1998 My Louisiana Sky (2001), og fikk Carnegie Medal Award for: My Louisiana Sky (2003).

I 2008 kom Edwards tilbake til ER for å gjenoppta rollen som Dr. Greene (i flashback-scener, hvor han behandler den døende sønnen til karakteren Catherine Banfield) for én episode i løpet av dens 15. og siste sesong.

Edwards fungerte som styreleder for Shoe4Africa, en ideell organisasjon som donerer sko til kenyanske idrettsutøvere og har som mål å bygge det største offentlige barnesykehuset i Afrika. Han løp i ING New York City Marathon 1. november 2009 for å samle inn penger til Shoe4Africa.

I 2010 dukket Edwards opp i filmen Motherhood, som satte rekord for den største bomben i britisk kinohistorie ved å skaffe £88 på 11 billetter i åpningshelgen. Det gikk ikke mye bedre med morskapet i USA. tjene $93 388 på tre uker etter utgivelse. På den tiden sa han at han tok rollen fordi det virket som en veldig organisk og ekte ting. Det minnet meg på en måte om hvordan dynamikken i en familie er.

Interessante Artikler

Olsi Gocaj

Utforsk Olsi Gocajs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Olsi Gocaj ble født 30. september 1989 i Albania.

Jiri Chamrad

Utforsk Jiri Chamrads nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente friidrettskonkurrenten Jiri Chamrad ble født 19. juni 1954 i Tsjekkia.

Inigo Gonzalez de Heredia

Utforsk Inigo Gonzalez de Heredia nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte sportsyklisten Inigo Gonzalez de Heredia ble født 15. mars 1971 i Spania.

Romolo Nati

Utforsk Romolo Nati nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte italienske arkitekten Romolo Nati ble født 14. februar 1968 i Italia.

Amos Neheysi

Utforsk Amos Neheysi nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte israelske fotballspilleren Amos Neheysi ble født 6. desember 1979 i Israel.

Khalifa Bahrouni

Utforsk Khalifa Bahrouni formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte friidrettskonkurrenten Khalifa Bahrouni ble født 1. oktober 1936 i Tunisia.

Nigerianske Sanger-Låtskriver

Nigerianske Sanger-Låtskriver

Ski Fjellklatrer

Ski Fjellklatrer

Engelsk Plateprodusent

Engelsk Plateprodusent

Aimee Watson

Utforsk Aimee Watson formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte langrennsløperen Aimee Watson ble født 28. juli 1987 i Australia.

Helen Housby

Utforsk Helen Housby nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Helen Housby ble født 19. januar 1995 i Storbritannia.

Richard Dunn

Utforsk Richard Dunns nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Richard Dunn ble født 29. september 1936 i USA. Amerikansk skuespiller som er mest kjent for sin opptreden på Tim og Eric Awesome Show, Great Job! som hadde premiere i 2007.

Ross Wood

Utforsk Ross Woods nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte cricketdommeren Ross Wood ble født 25. september 1941 i Storbritannia.

Madeleine Renaud

Utforsk Madeleine Renauds nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente sceneskuespilleren Madeleine Renaud ble født 21. februar 1900 i Frankrike.

Parlamentsmedlem I Finland

Parlamentsmedlem I Finland

Hamid Hassani

Utforsk Hamid Hassani nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente leksikografen Hamid Hassani ble født 23. november 1968 i Iran.

Emile Shoufani

Utforsk Emile Shoufani nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte pedagogen Emile Shoufani ble født 24. mai 1947 i Israel.

John jairo ruiz

Utforsk John Jairo Ruiz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte costaricanske fotballspilleren John Jairo Ruiz ble født 10. januar 1994 i Costa Rica.

Roberto Regazzi

Utforsk Roberto Regazzi nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt musikkinstrument Roberto Regazzi ble født 20. august 1956 i Italia.

Valentina sibuya

Utforsk Valentina Sibuya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Instagram -stjernen Valentina Sibuya ble født 26. august 1988 i Russland.

Andree Rosier

Utforsk Andree Rosier nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kokken Andree Rosier ble født 20. november 1978 i Frankrike.

Lars Michaelsen

Utforsk Lars Michaelsen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte syklisten Lars Michaelsen ble født 13. mars 1969 i Danmark.

Fernando Galvan Reula

Utforsk Fernando Galvan Reulas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente filologen Fernando Galvan Reula ble født 24. juli 1957 i Spania.

Bernd Maylander

Utforsk Bernd Maylander nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Racing Automobile Driver Bernd Maylander ble født 29. mai 1971 i Tyskland.

Via Vallen

Utforsk Via Vallen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Via Vallen ble født 1. oktober 1991 i Indonesia. Dangdut -sanger som først ble kjent i 2015 med sin debutsingel 'Selingkuh.' Hun ville deretter fortsette med å gi ut sitt første album, The Names, i 2016. Hun har siden gitt ut flere suksessrike singler og album. Hun sang den offisielle temasangen for Asian Games 2018.