Andrew Dice Clay

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 29. september 1957
Fødselssted Brooklyn
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 64 år, 1 måned, 1 dag
Horoskop Vekten

Andrew Dice Clay bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Andrew Dice Clay nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel er Andrew Dice Clay? Hvem dater Andrew Dice Clay nå og hvor mye penger har Andrew Dice Clay?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Valerie Silverstein, Kathleen Monica, Kathleen Swanson
Barn Max Silverstein, Dylan Silverstein

Andrew Dice Clay Biografi

Andrew Dice Clay er en berømt Komiker , som ble født den 29. september 1957 i forente stater . Foul-mouthed Brooklyn-tegneserie som fikk anerkjennelse for sin rolle i The Adventures of Ford Fairlane. Hans bemerkelsesverdige album inkluderer The Day the Laughter Died og The Adventures of Ford Fairlane. Ifølge astrologer, Andrew Dice Clay's dyrekretsen er Vekten .

Andrew Dice Clay (født Andrew Clay Silverstein; 29. ​​september 1957) er en amerikansk stand-up komiker, skuespiller, musiker og produsent. Han ble fremtredende på slutten av 1980 -tallet med en frekk macho -personlighet kjent som The Diceman. I 1990 ble han den første stand-up-komikeren som solgte ut Madison Square Garden for to netter på rad. Samme år spilte han hovedrollen i komedie-mysteriefilmen The Adventures of Ford Fairlane.Han var gift med Kathleen Monica fra 1992 til 2002. Sønnen, Max, fulgte i hans fotspor og har blitt stand-up-komiker. Han har også en sønn som heter Dylan.

I en alder av fem underholdt Clay familien sin med inntrykk, og i syv år spilte han trommer, inspirert av lydene fra storbandmusikk. Clay gikk på James Madison High School i Brooklyn og jobbet som tenåring som trommeslager på Catskill Mountains -kretsen på 1970 -tallet og spilte bar mitzvahs og bryllup under navnet Clay Silvers. Da han kom tilbake til New York City, klarte han ikke å danne et eget storband. Han tok høyere utdanning, men droppet for å bli komiker på heltid. Clay siterer Elvis Presley, Fonzie, John Travolta og Sylvester Stallone som heltene hans.

tim o'brien nettoformue

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Andrew Dice Clay etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Andrew Dice Clays etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Andrew Dice Clays religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Clay begynte sin stand-up-karriere i 1978 da han kom på audition på Pips komedieklubb i Sheepshead Bay, som ble en overskrift på stedet uken etter, regnet som Andrew Clay. Han startet med en handling hovedsakelig av inntrykk, som inkluderte en karakter ved navn The Diceman basert på Jerry Lewis som Buddy Love fra The Nutty Professor som forvandlet seg til John Travolta i Grease. Det tok ham tre uker å forberede handlingen. Et bilde av ham på scenen under hans tidlige sett på Pips ble beskrevet: [Clay] I en baggy hvit skjorte rullet buksene opp til knærne og et par tykke briller, med en svart skinnjakke under skjorten, slik at han sømløst kunne bytte til hans Travolta -karakter da lysene sloknet. Med sin nye handling uteksaminert Clay til større og mer prestisjefylte komediesteder, inkludert The Improv, Catch a Rising Star og Dangerfield's. Han husket at faren støttet handlingen hans under en forestilling på sistnevnte. Han visste at det var annerledes like før […] Han så at det fungerte. Personen var mer et sjokk for moren, men hun ble vant til det, og han husket at hun lo av vitsene hans.

Andrew Dice Clay Nettoformue

Andrew Dice Clay er en av rikeste komiker & oppført på den mest populære komikeren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Andrew Dice Clay nettoverdi er omtrent $ 10 millioner .

dr lynn richardson nettoformue
Andrew Dice Clay Nettoformue og lønn
Nettoformue $ 10 millioner
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Komiker
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Da han var fem år gammel, begynte han å gjøre inntrykk for å underholde familien. Han opptrådte for små fester som trommeslager under scenenavnet Clay Silvers.

Clay begynte sin stand-up-karriere i 1978 da han kom på audition på Pips komedieklubb i Sheepshead Bay, som ble en overskrift på stedet uken etter, regnet som Andrew Clay. Han startet med en handling hovedsakelig av inntrykk, som inkluderte en karakter ved navn The Diceman basert på Jerry Lewis som Buddy Love fra The Nutty Professor som forvandlet seg til John Travolta i Grease. Det tok ham tre uker å forberede handlingen. Et bilde av ham på scenen under hans tidlige sett på Pips ble beskrevet: [Clay] I en baggy hvit skjorte rullet buksene opp til knærne og et par tykke briller, med en svart skinnjakke under skjorten, slik at han sømløst kunne bytte til hans Travolta -karakter da lysene sloknet. Med sin nye handling uteksaminert Clay til større og mer prestisjefylte komediesteder, inkludert The Improv, Catch a Rising Star og Dangerfield's. Han husket at faren støttet handlingen hans under en forestilling på sistnevnte. Han visste at det var annerledes med en gang […] Han så at det fungerte. Personen var mer et sjokk for moren, men hun ble vant til det, og han husket at hun lo av vitsene hans.

I 1980 hadde Clay flyttet til Los Angeles og landet arbeid i Comedy Store, eid av Mitzi Shore, hvor han endret scenenavnet til Andrew Clay. Settene hans var ikke et øyeblikkelig hit, og på grunn av hans skitne handling og hennes uvilje til å få andre tegneserier til å følge ham, fikk Shore Clay til å opptre i de sene timene, og ty til at han skulle vente og opptre i ti fyller. I 1982 landet Clay sin første filmrolle, som dukket opp i Wacko. I 1983 la Clay Diceman -monikeren til navnet sitt og stolte ikke lenger på inntrykk av andre bemerkelsesverdige figurer, i stedet skapte et alter ego basert på heltene hans. Han brukte først handlingen i Comedy Store etter at han ble bedt om å fylle ut en tegneserie som kansellerte stedet. Han sa: Jeg hadde ikke Jerry Lewis -tingene mine med meg, så jeg bare bevinget det og sa det som dukket opp i hodet mitt.

Andrew Dice Clay Høyde

Andrew Dice Clay's høyde 5 fot 11 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Andrew Dice Clay Høyde og kroppsstatistikk
Høyde 5 fot 11 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Han ble den første komikeren hvis handling solgte ut Madison Square Garden to netter på rad.

Clay har giftet seg tre ganger. Fra 1984 til 1986 var han gift med Kathy Swanson. Fire år senere anla Swanson et kontraktsbrudd på 6 millioner dollar mot Clay, og anklaget ham for villedende å overtale henne til å bruke sin gjensidige advokat for skilsmissesaker, noe Clay benektet. Fra 1992 til 2002 var Clay gift med Kathleen Trini Monica. De hadde to sønner, Maxwell Lee og Dillon Scott. Max har siden fulgt faren i stand-up-komedie og åpner av og til for ham på turné. Clays tredje ekteskap var med frisøren Valerie Vasquez, fra 2010 til 2014. Clay var i et åtte år langt forhold med sin forlovede, komikeren Eleanor Kerrigan.

Hvem dater Andrew Dice Clay?

I henhold til våre poster, Andrew Dice Clay er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Andrew Dice Clay’s ingen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Andrew Dice Clay. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Andrew Dice Clay!

I desember 1989 fremførte Clay to uannonserte, stort sett improviserte sett på Dangerfield's, som ble spilt inn for hans andre komedie -album, The Day the Laughter Died, produsert av Rick Rubin. Utgitt i mars 1990 på Geffen Records, solgte albumet 250 000 eksemplarer på syv uker, og nådde toppen på nr. 39 på Billboard 200.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære komiker . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Andrew Dice Clay feirer bursdag 29. september hvert år.

Clays gjennombrudd kom i 1988 da han opptrådte på et all-male Big Brother Association-middagsarrangement med alle Hollywoods kongelige […] kledd i smoking, og jeg dukker opp i en svart skinnjakke med et flagg på ryggen som sa 'Rock and Roll' '. Settet var et hit; dagen etter tilbød 20th Century Fox ham en filmavtale og inngikk samtaler med produsent Joel Silver. Også i 1988 fremførte Clay et syv minutter langt oppsett på Dangerfield's i New York City for Rodney Dangerfields HBO stand-up showcase special Nothing Goes Right, og lanserte ham i det nasjonale søkelyset.

I 1989 ble Clay kåret til Comedy Act of the Year av leserne av magasinet Performance. I mars 1989 ga han ut sitt debutkomediealbum Dice, som ble gullsertifisert av RIAA for å ha solgt over 500 000 eksemplarer i USA. Den nådde toppen på nr. 89 på den amerikanske Billboard 200. I september 1989 fremførte Clay et sett på tre minutter på MTV Video Music Awards 1989, som inkluderte hans voksne versjoner av Mother Goose barnerim. Hendelsen førte til at MTV innførte livstidsforbud mot Clay fra å vises på nettverket. Forbudet ble opphevet i 2011.

sean larkin nettoformue

Clay møtte først agenten Dennis Arfa på Dangerfield's, noe som førte til hans første HBO -spesial, og til slutt hans hovedrolle i filmen The Adventures of Ford Fairlane fra 1990; i 1991 mottok han en bringebærpris for verste skuespiller for sin opptreden i filmen.

I februar 1990 ble Clay den første komikeren som solgte ut to netter på rad i Madison Square Garden i New York City, totalt 38 000 mennesker til stede. 12. mai 1990 dukket Clay opp på Saturday Night Live som ble den fjerde høyest rangerte episoden for sesongen. Det var kontroversielt da rollebesetningsmedlem Nora Dunn, avskrekket av sin sexistiske humor, nektet å vises i episoden. To dager senere avlyste den musikalske gjesten Sinead O'Connor sitt planlagte opptreden i protest.

Interessante Artikler

Heinrich August Winkler

Utforsk Heinrich August Winklers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt historiker i moderne tid Heinrich August Winkler ble født 19. desember 1938 i Russland.

Mohd Shakir Shaari

Utforsk Mohd Shakir Shaari nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Mohd Shakir Shaari ble født 29. september 1986 i Malaysia. Mohd Shakir Bin Shaari (født 29. september 1986) er en malaysisk fotballspiller som sist spiller som defensiv midtbanespiller for Johor Darul Ta'zim II i Malaysia Premier League. Han har en evne til langtrekkende skudd med kraft mot målposten. Hans høye arbeidsfrekvens, timing for taklinger og utholdenhet gjør ham til en av de beste malaysiske defensive midtbanespillerne.

Liz Carroll

Utforsk Liz Carrolls nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Liz Carroll ble født 19. september 1956 i USA. Carrolls foreldre ble født i Irland; hennes far Kevin var fra Brocca, County Offaly, og moren Eileen var fra Ballyhahill, West Limerick. Bestefaren hennes spilte fiolin og faren hennes spilte knappetrekkspill. Carroll ble født 19. september 1956 i Chicago, Illinois og oppvokst på Chicagos sørside. Hun tok klassisk musikktimer fra nonner ved Visitation Catholic School. Søndagskvelder besøkte Carroll og familien hennes en irsk pub på sørsiden som var vertskap for et direktesendt radioprogram med tradisjonell irsk musikk. Hun tok en grad i sosialpsykologi ved DePaul University. Carrolls innflytelse inkluderer den Chicago-fødte irske spelemannen John McGreevy, den irske knappetrekkspilleren Joe Cooley, den irske spelemannen Sean McGuire, 1983 National Heritage Award-vinnende uilleann piper Joe Shannon, og pianisten Eleanor Neary.

Vladimir Fedoseev

Utforsk Vladimir Fedoseev nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte stormesteren Vladimir Fedoseev ble født 16. februar 1995 i Russland.

Profesjonell Boksing

Profesjonell Boksing

Gunter Weiler

Utforsk Gunter Weiler nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte militære lederen Gunter Weiler ble født 27. april 1951 i Tyskland.

Samuel Rodriguez

Utforsk Samuel Rodriguez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte grunnleggeren Samuel Rodriguez ble født 29. september 1969 i USA.

Monica Lindfors

Utforsk Monica Lindfors nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte isdanseren Monica Lindfors ble født 22. november 2000 i Finland.

Tom Mooney

Utforsk Tom Mooneys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politiske lederen Tom Mooney ble født 16. mars 1952 i Australia.

Jamal Olasewere

Utforsk Jamal Olases nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente nigeriansk-basketballspilleren Jamal Olasewere ble født 16. september 1991 i USA.

Boran Kuzum

Utforsk Boran Kuzum nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Boran Kuzum ble født 1. oktober 1992 i Tyrkia.

Sergei Vladimirovich Osipov

Utforsk Sergei Vladimirovich Osipov formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Sergei Vladimirovich Osipov ble født 4. mars 1968 i Russland.

Thierry laurey

Utforsk Thierry Laurey nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte franske fotballsjefen Thierry Laurey ble født 17. februar 1964 i Frankrike.

Irina Gribulina

Utforsk Irina Gribulina nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte komponisten Irina Gribulina ble født 29. september 1953 i Russland.

Tom Meeusen

Utforsk Tom Meeusen nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente sykkelcross-syklisten Tom Meeusen ble født 7. november 1988 i Belgia.

David Skinns

Utforsk David Skinns nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte engelske golferen David Skinns ble født 1. februar 1982 i Storbritannia.

Bassirou Konte

Utforsk Bassirou Konte nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente sportssyklisten Bassirou Konte ble født 18. juli 1988 i Elfenbenskysten.

Glenn Gissler

Utforsk Glenn Gissler nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte interiørdesigneren Glenn Gissler ble født 13. september 1957 i USA.

Alex Negrea

Utforsk Alex Negreas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente fotballspilleren Alex Negrea ble født 1. oktober 1998 i Romania.

Vanessa Goodwin

Utforsk Vanessa Goodwin nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Vanessa Goodwin ble født 22. april 1969 i Australia. Vanessa Goodwin (22. april 1969 - 3. mars 2018) var en australsk politiker. Hun var medlem av Venstre for setet til Pembroke i det tasmanske lovgivningsrådet fra Pembroke-mellomvalget 1. august 2009 til hun trakk seg på grunn av kreft i hjernen 2. oktober 2017.

James Falk

Utforsk James Falk nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte installasjonskunstneren James Falk ble født 1. mai 1954 i USA.

Latario Collie-Minns

Utforsk Latario Collie-Minns nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte hopperen Latario Collie-Minns ble født 10. mars 1994 på Bahamas.

Rajani Kanta Barman

Utforsk Rajani Kanta Barmans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente bangladeshiske fotballspilleren Rajani Kanta Barman ble født 2. februar 1979 i Bangladesh.

Sebastian Keitel

Utforsk Sebastian Keitel nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente friidrettskonkurrenten Sebastian Keitel ble født 14. februar 1973 i Chile.

Engelsk Sanger

Engelsk Sanger