Aliya Mustafina

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 30. september 1994
Fødselssted Yegoryevsk
Land Russland
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 27 år, 0 måneder, 21 dager
Horoskop Vekten

Aliya Mustafina Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Aliya Mustafina nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Aliya Mustafina? Hvem dater Aliya Mustafina nå og hvor mye penger har Aliya Mustafina?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Alexei Zaitsev
Barn Alisa Mustafina-Zaytseva

Aliya Mustafina biografi

Aliya Mustafina er en berømt Turner , som ble født den 30. september 1994 i Russland . Russisk olympisk gymnast som tok gullmedaljen i ujevne stenger både ved OL i 2012 og 2016. Hun har også vunnet to sølvmedaljer og tre bronsemedaljer ved OL i team-, allround- og gulvøvelser. Ifølge astrologer, Aliya Mustafinas dyrekretsen er Vekten .

I lagfinalen 30. oktober hjalp Mustafina Russland med å vinne en sølvmedalje bak USA, med en samlet lagscore på 162.863. Mustafina bidro med 14,5 på stenger (dagens nest høyeste poengsum på stenger), 13,266 på bjelke og 13,066 på gulvet. Dette markerte hennes 12. medalje i Worlds Gymnastic Championships, og var hennes første medalje i konkurranser på verdensnivå etter å ha blitt mor.Hun har en søster, Nailya, som har konkurrert på Russlands juniorlandslag. Hun giftet seg med Alexey Zaitsev i 2016; de fødte en datter ved navn Alisa i juni 2017 før de ble skilt i 2018.

george w jenkins biografi

Historien bak Aliya Mustafinas all-around gull i dag er historien om et gjenopplivet dynasti; det dominerende sovjetiske kvinnelaget på 1980- og begynnelsen av 1990-tallet – som mange anser for å representere det absolutte symbolet på kunstnerisk gymnastikk – var dødt og nå gjenfødt. I tillegg til å lede lagkameratene sine til landets første verdenstittel som en uavhengig nasjon, har Mustafina levert en av de flotte prestasjonene av en kvinnelig gymnast noensinne – og fanget det samme artisteri, vanskelighetsgrad og konkurransero som gjorde hennes sovjetiske forgjengere så elskede og æret. Mustafinas arsenal med fire begivenheter er så godt balansert at det er vanskelig å velge en favorittbegivenhet å se henne på, og en seier som er så overbevisende og ubestridelig som hennes, gir en tilfredsstillende følelse av å avslutte en konkurranse. Hun har etablert seg selv og hennes russiske lagkamerater som de absolutte gymnastene å se på de neste to årene – og gymnastene å slå.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Aliya Mustafina etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Aliya Mustafinas etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Aliya Mustafinas religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Mustafina ble født i Yegoryevsk, Russland, 30. september 1994. Hennes far, Farhat Mustafin, en Volga-tatar, var en bronsemedaljevinner i gresk-romersk bryting ved sommer-OL 1976, og hennes mor, Yelena Mustafina (née Kuznetsova), en etnisk russisk, er fysikklærer. Hennes yngre søster, Nailya, er tidligere medlem av Russlands juniorlandslag i turn.

Aliya Mustafinas nettoverdi

Aliya Mustafina er en av de rikeste gymnast & oppført på mest populære Gymnast. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Aliya Mustafina nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Aliya Mustafinas nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Turner
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Hun begynte sin internasjonale turnkarriere i en alder av 13.

Mustafina ble født i Yegoryevsk, Russland, 30. september 1994. Hennes far, Farhat Mustafin, en Volga-tatar, var en bronsemedaljevinner i gresk-romersk bryting ved sommer-OL 1976, og hennes mor, Yelena Mustafina (née Kuznetsova), en etnisk russisk, er fysikklærer. Hennes yngre søster, Nailya, er tidligere medlem av Russlands juniorlandslag i turn.

Aliya Farkhatovna Mustafina (russisk: Алия Фархатовна Мустафина [ɐlʲɪja fɐrxatəvnə mʊstafʲɪnə]; Tatar: Алия Фәрһәт кызы Мостафина, født 30 september 1994) er en russisk kunstnerisk turner. Hun er verdensmesteren i 2010, 2012 og 2016 olympiske mester i ujevne barer, og en syv ganger olympisk medaljevinner.

mike donehey nettoformue

Aliya Mustafina Høyde

Aliya Mustafinas høyde 5 fot 3 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Aliya Mustafina Høyde og kroppsstatistikk
Høyde 5 fot 3 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Hun tjente fire medaljer ved OL i 2012, noe som gjorde henne til en av de mest dekorerte gymnastene det året.

I september 2007 konkurrerte Mustafina på Japan Junior International i Yokohama. Hun ble nummer to i flerkampen med en poengsum på 59.800 og nummer to i alle fire finalene, og scoret 14.750 på volt, 15.250 på ujevne stenger, 15.450 på balanse og 14.100 på trening på gulvet.

Hvem dater Aliya Mustafina?

Ifølge våre poster, Aliya Mustafina er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Aliya Mustafina noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Aliya Mustafina. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Aliya Mustafina!

På spørsmål om å bli sammenlignet med Khorkina etter suksessen hennes ved verdensmesterskapet i 2010, sa Mustafina: Jeg har ingen idoler og har aldri gjort det. Svetlana var selvfølgelig en fantastisk gymnast.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære gymnast . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Russland . Aliya Mustafina feirer bursdag 30. september hvert år.

Ved 2008 European Women's Artistic Gymnastics Championships i Clermont-Ferrand, Frankrike, hjalp Mustafina det russiske juniorlaget til å avslutte på førsteplass og vant sølvmedaljen i individuell allround med en poengsum på 60.300. I begivenhetsfinaler ble hun nummer fire på ujevne stenger, og scoret 14.475, og fjerde på gulvet, med 14.375.

I oktober konkurrerte hun på verdensmesterskapet i kunstnerisk gymnastikk 2010 i Rotterdam og skrev historie ved å kvalifisere seg til allround-finalen og alle fire turneringsfinalene – den første gymnasten som gjorde det siden Shannon Miller og Svetlana Khorkina i 1996. Hun bidro med alt. -rundt poengsum på 60.932 mot det russiske lagets førsteplass og vant den individuelle allround med en poengsum på 61.032. I begivenhetsfinalene ble hun nummer to på volten, og scoret 15.066; andre på ujevne stolper, med 15.600; syvende på balanse, med 13.766 etter et fall; og nummer to på gulvet, med 14.766. Hun forlot Rotterdam med fem medaljer, mer enn noen annen kunstnerisk gymnast, mann eller kvinne. Andy Thornton skrev for Universal Sports:

I april konkurrerte hun på et verdenscupstevne for kunstnerisk gymnastikk i Paris. Hun ble nummer fire på ujevne stenger etter en feil, og scoret 14.500, og andre på balansebjelken, og scoret 14.175. På slutten av måneden konkurrerte hun ved EM 2010 i Birmingham, hvor hun bidro med en totalscore på 58.175 mot det russiske lagets førsteplass og ble nummer to på ujevne stenger, og scoret 15.050; andre på balansebjelken, scoret 14.375; og åttende på gulvet, med 13.225.

Mustafinas trenere gjenopptok treningsøktene hennes sakte. Trener Valentina Rodionenko sa i mai: Først når vi får beskjed om at hun kan fortsette med trening vil vi gå videre. Det er viktig å redde henne til de olympiske leker. I juli drev hun kun med kondisjonering og rehabilitering av overkroppen på benet. I august, etter at det russiske laget ble annonsert for verdensmesterskapet i 2011, sa Rodionenko: Aliya ønsket virkelig å gå til verdensmesterskapet – hennes hjerte og sjel roper bokstavelig talt: 'Jeg kan gjøre det! Jeg er klar!’ Men vi vil ikke risikere å koste henne OL, og kirurgen hennes i Tyskland sa at hun først kan begynne på ordentlig trening i desember. Hun tror bare hun er klar nå. Men hun forstår egentlig ikke hva hun vil møte. Hun må beskyttes. Noen ganger tar det år for folk å komme seg etter disse skadene, og hun har ikke engang hatt fem måneder.

danica roem fødselsnavn

Interessante Artikler

Baseball Pitcher

Baseball Pitcher

Sergio Rodriguez Munoz

Utforsk Sergio Rodriguez Munoz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sergio Rodriguez Munoz ble født 19. august 1985 i Mexico.

Michele Anaclerio

Utforsk Michele Anaclerio nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Michele Anaclerio ble født 15. mai 1982 i Italia.

Nå Radivojevic

Utforsk Sasa Radivojevic nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Sasa Radivojevic ble født 10. april 1979 i Serbia.

Knall herlighet

Utforsk Gloria Scarsi nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte syklisten Gloria Scarsi ble født 30. september 2000 i Italia.

Naomi Fontaine

Utforsk Naomi Fontaine nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte romanforfatteren Naomi Fontaine ble født 29. september 1987 i Canada.

Anders Jæger

Utforsk Anders Jæger nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medfører Anders Jæger ble født 29. juli 1989 i Norge.

Morin Contreras

Utforsk Morin Contreras nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Morin Contreras ble født 17. desember 1971 i Chile.

Roy Barth

Utforsk Roy Barths formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tennisspilleren Roy Barth ble født 30. mars 1947 i USA.

Kennedy

Utforsk Kennedy nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt 35 Den amerikanske presidenten Kennedy ble født 8. september 1972 i USA.

Jared Slingerland

Utforsk Jared Slingerland nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske gitaristen Jared Slingerland ble født 16. januar 1984 i Canada.

Omar Edwards

Utforsk Omar Edwards nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Manager Omar Edwards ble født 30. mai 1980 i USA.

Wang Liming

Utforsk Wang Liming nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente juridiske lærde Wang Liming ble født 27. februar 1960 i Kina.

Gerry Schwartz

Utforsk Gerry Schwartz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte finansmannen Gerry Schwartz ble født 24. november 1941 i Canada.

Sasa Todic

Utforsk Sasa Todics nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sasa Todic ble født 26. mars 1974 i Serbia.

Maurizio Di Gati

Utforsk Maurizio Di Gati nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Maurizio Di Gati ble født 7. oktober 1966 i Italia.

Jen Gunter

Utforsk Jen Gunter nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente gynekologen Jen Gunter ble født 7. september 1966 i Canada.

Høydehopper

Høydehopper

Maurizio Ferraris

Utforsk Maurizio Ferraris nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte italienske filosofen Maurizio Ferraris ble født 7. februar 1956 i Italia.

James Poindexter

Utforsk James Poindexter nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente idrettsutøveren James Poindexter ble født 4. mars 1949 i USA.

Stockwell Day

Utforsk Stockwell Day nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Former Mp Stockwell Day ble født 16. august 1950 i Canada.

Matt Garbowsky

Utforsk Matt Garbowskys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Det kjente ishockeysenteret Matt Garbowsky ble født 26. juli 1990 i Canada.

Cellebiolog

Cellebiolog

Arizona Høyesterettsdommer

Arizona Høyesterettsdommer

Sharon Kam

Utforsk Sharon Kams nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente klarinettisten Sharon Kam ble født 11. august 1971 i Israel.