Alex Petriashvili

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 24. august 1970
Fødselssted Tbilisi
Land Georgia
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 51 år, 2 måneder, 4 dager
Horoskop

Alex Petriashvili bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Alex Petriashvili nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel Alex Petriashvili er? Hvem dater Alex Petriashvili nå og hvor mye penger har Alex Petriashvili?

brigitte gabriel nettoformue
KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Alex Petriashvili Biografi

Alex Petriashvili er en berømt Georgisk politiker , som ble født den 24. august 1970 i Georgia . Ifølge astrologer, Alex Petriashvili's dyrekretsen er Jomfru .

Alex Petriashvili (georgisk: ალექსი პეტრიაშვილი) (født 24. august 1970) er en georgisk politiker som fungerte som statsminister i Georgia for europeisk og euro-atlantisk integrasjon fra 2012 til 2014. Han var et politisk styremedlem i den politiske koalisjonen Georgian Dream til oktober 2012.Alex Petriashvili ble født i Tbilisi, hovedstaden i Georgia, til en georgisk familie av medisiner (M.D.). Uteksaminert B.A. i 1987-1992, fakultetet for økonomisk og sosial geografi ved Tbilisi State University, Georgia. I 2000 ble Alex Petriashvili uteksaminert fra NATO Defense College i Roma, Italia.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Alex Petriashvili etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Alex Petriashvilis etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Alex Petriashvilis religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Han startet sin profesjonelle karriere som seniorspesialist ved Foreign Relations Division, State Logistic Service, Staff of State Head, hvor han i begynnelsen av 1994 jobbet med å etablere kommunikasjon med kontorer for statsoverhoder samt forberedelse av statsoverhoders besøk i Georgia.

clarice tinsley nettoformue

Alex Petriashvili Nettoformue

Alex Petriashvili er en av rikeste georgiske politiker & oppført på den mest populære georgiske politikeren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Alex Petriashvili nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Alex Petriashvili Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Georgisk politiker
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Han startet sin profesjonelle karriere som seniorspesialist ved Foreign Relations Division, State Logistic Service, Staff of State Head, hvor han i begynnelsen av 1994 jobbet med å etablere kommunikasjon med kontorer for statsoverhoder samt forberedelse av statsoverhoders besøk i Georgia.

Det neste trinnet på det profesjonelle stadiet knytter seg til hans stilling som statsrådgiver, utenrikspolitisk analyse, statskansler, stab ved Georgias president, hvor han i 1995-1998 jobbet med analyse av regionale og sikkerhetsspørsmål og politisk utvikling, forberedelser av samtalepunkter og analytisk informasjon for statlige og offisielle besøk av Georgias president og sjefene for utenriksstaters regjeringer i Georgia.

Alex Petriashvili Høyde

Alex Petriashvilis høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Alex Petriashvili Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig

Alex Petriashvili fortsatte sin karriere i Utenriksministeren og ble visedirektør for det politisk-militære avdelingen i slutten av 1998. Hans daglige arbeid inkluderte konsultasjoner med NATOs internasjonale stab og relevante byråer innenfor rammen av PfP-statskommisjonen ledet av utenriksministeren, også konsolidering av utenlandsk bistand og tildeling av dem for å styrke Georgias forsvarsevner.

Hvem dater Alex Petriashvili?

I henhold til våre poster, Alex Petriashvili er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Alex Petriashvili’s ingen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Alex Petriashvili. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Alex Petriashvili!

Det neste diplomatiske oppdraget varte som seniorrådgiver ved Georgias ambassade til USA, Mexico og Canada i 2002-2004. Petriashvili var ansvarlig for samarbeidet med utenriksdepartementet og forsvarsdepartementet, samt andre amerikanske regjeringsorganer: 1) om politiske og politisk-militære spørsmål (tilbaketrekning av russiske tropper fra Georgia, Georgias integrering i NATO og deltakelse i internasjonale sikkerhetsaktiviteter, regionale sikkerhetsspørsmål, etc.), 2) om økonomisk samarbeid og finanspolitiske spørsmål - forhandlinger av budsjettparametere for Georgia om økonomisk og teknisk bistand, også utarbeidelse av nye bistandsprogrammer gjennom USAID, utarbeiding av kortsiktige og langsiktige strategier for energisamarbeid med energidepartementet samt forhandlinger om inkludering av Georgia i prosjektet Millennium Challenge Account. Han var ansvarlig for konsultasjoner med IMF og WB om evaluering av realisering av nasjonalbudsjett, deltakelse i prosessen med utarbeidelse av nye parametere for kommende regnskapsår på multilateral basis. Hans ekspertise omfattet å arrangere og delta i forhandlinger på høyt nivå om restrukturering av utenlandsgjeld i henhold til Paris Club -avtalte vilkår og tilrettelegging for IFCs mer aktive deltakelse i den georgiske private sektoren.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære georgiske politiker . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Georgia . Alex Petriashvili feirer bursdag 24. august hvert år.

marc mandel nettoformue

I 2001-2002 ble han seniorrådgiver ved Georgias ambassade i Østerrike, Georgias permanente misjon for OSSE og de internasjonale organisasjonene i Wien, FN-organisasjoner-UNIDO, UNODC, etc.

Alex Petriashvili var ekstraordinær og fullmektig ambassadør i Georgia i Turkmenistan og Den islamske republikken Afghanistan i 2004-2009. Hans viktigste oppdrag var å forbedre de økonomiske og politiske båndene mellom Turkmenistan og Georgia, så vel som med Afghanistan, aktivt delta i flersidige og tosidige konsultasjoner om diversifisering av turkmenske energiressurs transittruter, realisering av øst-vest energi og transportkorridoren prosjekter, samt igangsettelse av bilaterale og trilaterale prosjekter i prosessen med gjenoppbygging og rehabilitering av afghansk økonomi - aktive konsultasjoner med afghanske myndigheter, FN -kontorer og utenriksmisjoner i Kabul om tildeling av ekstra midler til humanitære, utdannings- og energibehov til afghanske folk.

Hans politiske erfaring er hovedsakelig knyttet til det politiske partiets frie demokrater ettersom han var partiets politiske sekretær til oktober 2012. Fridemokrater er et politisk parti i Georgia ledet av Irakli Alasania, grunnlagt 16. juli 2009. I dag er det en del av koalisjonen georgisk Drøm. Fra 2012 til oktober var Alex Petriashvili et politisk styremedlem i den politiske koalisjonen Georgian Dream.

hvor gammel er ryder wright

Etter parlamentsvalget i Georgia 1. oktober 2012 ble Alex Petriashvili valgt som parlamentsmedlem i Georgia.

Interessante Artikler

Moses Moura Pinheiro

Utforsk Moises Moura Pinheiros nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Moises Moura Pinheiro ble født 25. juli 1979 i Brasil.

Event Rider

Event Rider

Cesar Andrade

Utforsk Cesar Andrades nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente inlineskateren Cesar Andrade ble født 25. april 1979 i Brasil.

Petr Fiala

Utforsk Petr Fialas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av Chamber of Deputies Petr Fiala ble født 1. september 1964 i Tsjekkia.

Idaira

Utforsk Idairas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Idaira ble født 14. mars 1985 i Spania. Hun ble født 14. mars 1985 i San Cristóbal de La Laguna (Tenerife). Hun er det yngste barnet, etter tre brødre, David, Besay og Airam. Foreldrene deres er: Balvina og Rafael. I år 2003 prøvde hun seg på rollebesetningen av showet, 'OT', men ble ikke valgt. To år senere kom hun tilbake for å prøve igjen med broren Airam; han besto ikke den første runden, men det gjorde Idaira. Ikke bare besto hun den første runden, men den ene runden etter den andre til hun ankom finalen, hvor hun konkurrerte mot ytterligere 16 deltakere for å få en plass i akademiet. I den såkalte 'Show 0' valgte hun Christina Aguileras sang med tittelen Genie in a Bottle (spanskspråklig versjon bokstavelig talt 'Captured Genie' eller 'Genio Atrapado'). Idaira ankom semifinaleshowene, og var favoritten til å vinne konkurransen. Under et av de siste showene der de tre finalistene dukket opp, ble Idaira, som ble kåret til favoritten av publikum til å vinne showet, nominert igjen sammen med Víctor.

Matias Tellez

Utforsk Matias Tellez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente norske sangeren Matias Tellez ble født 8. februar 1989 i Norge.

Vandana Katariya

Utforsk Vandana Katariya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske hockeyspilleren Vandana Katariya ble født 15. april 1992 i India.

Marta Jandova

Utforsk Marta Jandova nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Marta Jandova ble født 13. april 1974 i Tsjekkia. Tsjekkisk rocksanger best kjent som forsanger for bandet Die Happy. Bandet hennes er kjent for album som Promotion og Supersonic Speed.

Evheniya Tulchevska

Utforsk Evheniya Tulchevska nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Evheniya Tulchevska ble født 1. januar 1990 i Storbritannia. På det tidspunktet hun ble Miss Ukraine 2009, var hun student ved National Mining University of Ukraine.

Claudia Soberon

Utforsk Claudia Soberon formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte skuespilleren Claudia Soberon ble født 29. september 1977 i Mexico.

James H. Clark

Utforsk James H. Clarks nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente dataforskeren James H. Clark ble født 23. mars 1944 i USA.

Representant

Representant

Anita Ekberg

Utforsk Anita Ekbergs nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Anita Ekberg ble født 29. september 1931 i Sverige. Skuespillerinne som vant Miss Sweden-konkurransen i 1950 og ble udødeliggjort for sin ikoniske Trevifontenen-scene i den italienske klassikeren La Dolce Vita fra 1960. Hun spilte også fremtredende roller i filmene War and Peace, 4 for Texas og The French Sex Murders.

Alex Cord

Utforsk Alex Cords nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Alex Cord ble født 3. mai 1933 i USA. Mest kjent for rollen som Michael Coldsmith Briggs, også kjent som 'Archangel' i CBS-eventyrserien Airwolf.

Peter Eismann

Utforsk Peter Eismann nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tyske politikeren Peter Eismann ble født 8. april 1957 i Tyskland.

Soul Singer

Soul Singer

Stephen Emmott

Utforsk Stephen Emmotts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Stephen Emmott ble født 3. juni 1960 i Storbritannia. Stephen Emmott (født 3. juni 1960) er en britisk vitenskapsmann, gründer og sjefforsker i Scientific. Emmott ble kåret til en av Londons mest innflytelsesrike forskere, og en av de mest innflytelsesrike personene i London av Evening Standard i 2012.

Greig Nori

Utforsk Greig Nori nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Greig Nori ble født 21. november 1964 i Canada.

Vadim Arkhipchuk

Utforsk Vadim Arkhipchuk nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte idrettsutøveren Vadim Arkhipchuk ble født 6. juli 1937 i Ukraina.

Barry George

Utforsk Barry George nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Barry Barry George ble født 15. april 1960 i Storbritannia.

Joachim vinner

Utforsk Joachim Siegerists nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Joachim Siegerist ble født 29. januar 1947 i Tyskland.

Alain Rey

Utforsk Alain Reys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Alain Rey ble født 30. august 1928 i Frankrike.

Samson Kutateladze

Utforsk Samson Kutateladze nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte georgiske forretningsmannen Samson Kutateladze ble født 4. mai 1964 i Georgia.

Todd Huth

Utforsk Todd Huths nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske gitaristen Todd Huth ble født 13. mars 1963 i USA.

Gianluigi Paragone

Utforsk Gianluigi Paragone formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av republikkens senat Gianluigi Paragone ble født 7. august 1971 i Italia.