Ahad Raza Mir

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 29. september 1993
Fødselssted Karachi
Land Pakistan
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 28 år, 0 måneder, 22 dager
Horoskop Vekten

Ahad Raza Mir Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Ahad Raza Mir nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel Ahad Raza Mir er? Hvem dater Ahad Raza Mir nå og hvor mye penger har Ahad Raza Mir?

maggie sajak nettoformue
KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Sajal Aly
Barn(er) Ikke tilgjengelig

Ahad Raza Mir Biografi

Ahad Raza Mir er en berømt TV-skuespiller , som ble født på 29. september 1993 i Pakistan . Skuespiller som ble berømt gjennom rollen som Salar i den pakistanske dramaserien Sammi. Han fikk senere en rolle i showet Yaqeen Ka Safar og debuterte i Lollywood i krigsfilmen Parwaaz Hay Junoon (2017). I følge astrologer, Ahad Raza Mirs stjernetegn er Vekten .

Ahad Raza Mir ble født 29. september 1993 i Karachi, Sindh. Han er sønn av Asif Raza Mir, en veteran skuespiller og produsent av den pakistanske film- og TV-industrien; hans farfar, Raza Mir (d. 2002), var en filmskaper som også fungerte som kinematograf for den første pakistanske filmen, Teri Yaad (1948). Skuespillerkollega og sanger Haroon Shahid er fetteren hans. Mir gikk på en Performing Arts High School, og ble uteksaminert fra University of Calgary med en Bachelor of Fine Arts.Han er sønn av den kjente skuespilleren og produsenten Asif Raza Mir. I mars 2020 giftet han seg med skuespillerinnen Sajal Ali .

Mir startet sin karriere i 2010, og spilte en kort rolle i Hum TVs romantiske drama Khamosiyan. I Canada begynte han på bachelor i BBA, men byttet senere hovedfag til BFA for å fortsette sin karriere innen skuespill, forklarte han, så lenge jeg kan huske, er skuespill den eneste karrieren jeg har ønsket å forfølge i livet mitt, selv om Jeg likte BBA, men halvveis innså jeg at jeg ikke var internt fornøyd. Jeg skjønte at når du har en plan A, er det ingen vits i å ha en plan B. Det bør være én plan og det bør være ditt eneste mål, det var da jeg bestemte meg for å bytte og byttet fra BBA til BFA ved University of Calgary. Mir startet sin karriere på scenen, og opptrådte, regisserte og skrev i flere musikaler og skuespill over hele Canada. Mir ønsket å flytte til Toronto, men bestemte seg i stedet for å reise tilbake til Pakistan for å jobbe med film og TV. Det var en vakker morgen jeg fikk denne ville ideen om å flytte til Pakistan, siden jeg ikke hadde vært tilbake på over et tiår. Helt siden den avgjørelsen har jeg vært ganske heldig og veldig takknemlig for å bli akseptert som skuespiller.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker ønsker å vite hva som er Ahad Raza Mir etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Ahad Raza Mirs etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Ahad Raza Mirs religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

I 2017 begynte han å prøvespille for Hum TVs produksjonshus MD Productions og ble rollebesatt som en ledende rolle i Yaqeen Ka Safar og en tilbakevendende rolle i Sammi, sistnevnte gikk tidlig i produksjon, men han fikk en bredere anerkjennelse og berømmelse med førstnevnte hvor han spilte en sorg-rammet bror som Dr. Asfand Yaar, sammen med Sajjal Ali. Opptredenen hans ga ham Lux Style Award for beste skuespiller, og vant tre Hum Awards inkludert Hum Award for beste skuespiller. Han tilskriver sin suksess til produsent og filmskaper Momina Duraid, sa Mir i et intervju, Momina Duraid har fulgt min karriere tett i lengste tid. Jeg var i Canada da hun ringte meg for å tilby rollen. Målet har vært å lage en film siden jeg var veldig ung, og derfor visste jeg at jeg måtte pakke kofferten og komme til Pakistan med en gang.

Ahad Raza Mir nettoverdi

Ahad Raza Mir er en av de rikeste TV-skuespiller & oppført på den mest populære TV-skuespilleren. I følge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Ahad Raza Mir nettoformuen er ca 1,5 millioner dollar .

Ahad Raza Mir nettoverdi og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde TV-skuespiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Han begynte sin skuespillerutdanning i 2011. Han jobbet profesjonelt i to år i Canada før han gikk inn i den pakistanske filmindustrien.

I 2017 begynte han å prøvespille for Hum TVs produksjonshus MD Productions og ble rollebesatt som en ledende rolle i Yaqeen Ka Safar og en tilbakevendende rolle i Sammi, sistnevnte gikk tidlig i produksjon, men han fikk en bredere anerkjennelse og berømmelse med førstnevnte hvor han spilte en sorg-rammet bror som Dr. Asfand Yaar, sammen med Sajjal Ali. Opptredenen hans ga ham Lux Style Award for beste skuespiller, og vant tre Hum Awards inkludert Hum Award for beste skuespiller. Han tilskriver sin suksess til produsent og filmskaper Momina Duraid, sa Mir i et intervju, Momina Duraid har fulgt min karriere tett i lengste tid. Jeg var i Canada da hun ringte meg for å tilby rollen. Målet har vært å lage en film siden jeg var veldig ung, og derfor visste jeg at jeg måtte pakke kofferten og komme til Pakistan med en gang.

Ahad Raza Mir (urdu: آحد رضا میر ‎;) er en pakistansk skuespiller og sanger. Mir er kjent for sine roller i pakistanske TV-serier og for sin opptreden i musikalshowet Coke Studio 11. En hovedrolle i det romantiske dramaet Yaqeen Ka Safar (2017) viste seg å være et gjennombrudd for Mir. Mirs opptreden ga ham Lux Style Award for beste skuespiller og i tillegg til Hum Award for beste skuespiller. I 2018 debuterte han med Parwaaz Hay Junoon som jagerpilot og spilte poet-politikerkarakteren Jameel i pre-partition periode-dramaet Aangan. I 2018 debuterte han som en omtalt artist i den ellevte sesongen av Coke Studio sammen med Momina Mustehsan.

Ahad Raza Mir Høyde

Ahad Raza Mirs høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmål vil oppdatere snart.
Ahad Raza Mir Høyde- og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig
Han er en sceneskuespiller som har dukket opp i produksjoner av blant annet The Tempest og West Side Story. Han mottok en gang en kritikerpris for beste skuespiller i en musikal.

Mir ble gjenforent med Sajal Aly og Mawra Hocane i Hum TVs Mohammed Ehteshamuddin regisserte periodedrama Aangan (2018-2019), hvor han spilte en poet, Jameel. Om karakteren, sa Mir, Jameel er den mest forvirrende karakteren jeg noen gang har spilt. Han er en poet, han er en politiker, han er en som er på en reise om hva kjærlighet betyr, hva familiebånd betyr, noen som faktisk er ganske relatert til alle der ute. Han romanserer med Mawra Hocane og Sajal Aly i mega periodedrama serien Aangan Ahad Raza Mir spiller også hovedrollen sammen med sin vakre kone Sajal Aly i en aktuell HUM TV Drama-serie Yeh Dil Mera

Hvem dater Ahad Raza Mir?

I følge våre opptegnelser, Ahad Raza Mir er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Ahad Raza Mir noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Ahad Raza Mir. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Ahad Raza Mir!

Ahad kom fra en innflytelsesrik filmskapende familie, og ble anklaget for nepotisme som faren sa at det er veldig naturlig at folk kommer med den kommentaren og erkjente at det til en viss grad var lettere fordi det var en referanse, men har også sagt uavhengig av hans familienavn , og han har vært i stand til å overvinne dette ved å bevise sin evne på egen hånd. Som svar på slike påstander sa Mir, folk fortsatte å fortelle meg at jeg var en stjernebarn, men jeg brukte mesteparten av tiden min på å ikke vite det. Det var uvitende for meg. Jeg ville at folk skulle ta meg, som skuespiller, veldig seriøst. Jeg er ikke en kjendis i sosiale medier, jeg er ikke her for å bli berømt; Jeg er her for å gi Pakistan litt god kino og TV. Når han snakket om forskjellen i kanadisk og pakistansk filmeksponering, sa han at mine livsviktige år ble tilbrakt i Canada, og etter å ha flyttet hit føler jeg at jeg er veldig heldig som fikk så mye. Men justeringene jeg måtte gjøre handlet om livet, som å bli vant til været, måten folk jobbet på og punktligheten deres her. Han sa videre, her [i Pakistan] må du ha forbindelser, utseendet ditt betyr noe, hvor mange følgere du har osv. Talent, føler jeg, kommer rett på slutten, og dessverre føler jeg at Pakistan har flere kjendiser og færre skuespillere.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære TV-skuespiller . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i Pakistan . Ahad Raza Mir feirer bursdag 29. september hvert år.

david rask nettoformue

Shakespeare Company i en felles produksjon med Vertigo Theatre i Canada hadde signert Mir for å spille Hamlet i deres 2019-produksjon. Han er den første sørasiatiske skuespilleren som spiller rollen profesjonelt i Canada. For sin opptreden vant han Betty Mitchell Award for Outstanding Performance by an Actor in a Drama.

Han er sønn av den berømte pakistanske skuespilleren Asif Raza Mir. 14. mars 2020 giftet han seg med skuespillerkollega Sajal Ali i Abu Dhabi. De var forlovet i over ett år.

Interessante Artikler

Ruben Brigido

Utforsk Ruben Brigido nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Ruben Brigido ble født 23. juni 1991 i Portugal.

Shotti

Utforsk Shotti nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Music Executive Shotti ble født 19. april 1982 i Trinidad og Tobago.

Israelsk Tennisspiller

Israelsk Tennisspiller

Emmy Goring

Utforsk Emmy Gorings nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Emmy Goring ble født 24. mars 1893 i Tyskland. Kone til nazigeneralen og Luftwaffes øverstkommanderende Hermann Goring. Hun ble ansett som Nazi-Tysklands førstedame fordi hun ofte tjente som Adolf Hitlers vertinne ved statlige tilstelninger.

Camille skitt

Utforsk Camille Schmutz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente kunstneriske gymnasten Camille Schmutz ble født 30. september 1988 i Frankrike.

Medlem Av Illinois State Senate

Medlem Av Illinois State Senate

Keeper Secret

Utforsk The Keeper Secret nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous The Keeper Secret ble født 1. oktober 1994 i Spania. Idrettsutøver og YouTuber hvis kanalnavn The Keeper Secret er en referanse til keeper i fotball. Hans fotballrelaterte videoer har gitt ham mer enn 70 000 abonnenter.

Utforsk Paluchs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Paluch ble født 1. oktober 1985 i Polen. Polsk rapper som var medlem av kollektivet DIIL Gang og trioen Synthetic Mafia. Han var tidligere i rapgruppen Aifam. Han har jobbet med kjente artister som Drake, Cobra, Saturday og WSRH.

Walter Mebane

Utforsk Walter Mebane nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politiske eksperten Walter Mebane ble født 30. november 1958 i USA.

Kroatisk Håndballspiller

Kroatisk Håndballspiller

Shunji Kosugi

Utforsk Shunji Kosugi nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte japanske profesjonelle bryteren Shunji Kosugi ble født 17. februar 1960 i Japan.

Joan Manuel Sanchez Caballero

Utforsk Joan Manuel Sanchez Caballero nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Joan Manuel Sanchez Caballero ble født 26. september 1992 i Spania.

Ajai Kumar

Utforsk Ajai Kumar nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt onkolog Ajai Kumar ble født 22. august 1951 i India.

Sean Larkin

Utforsk Sean Larkins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Sean Larkin ble født 7. desember 1973 i USA. Politisersjant med kallenavnet 'Sticks', som er mest kjent for sine opptredener i det kontroversielle A&E realityprogrammet Live P.D. På tidspunktet for showets premiere hadde han jobbet i gjengenheten til Tulsa Police Department i nesten to tiår.

Dani Baijens

Utforsk Dani Baijens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte nederlandske håndballspilleren Dani Baijens ble født 5. mai 1998 i Nederland.

Lennon Kuhl

Utforsk Lennon Kuhls nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Lennon Kuhl ble født 1. oktober 1999 i USA. Innholdsskaper av komedie og coverlåter som ble berømt ved å legge ut videoer på pinklennonaid TikTok-kontoen sin. Han fortsatte med å gå viralt og samlet mer enn 1 million likes på plattformen.

Homer Drew

Utforsk Homer Drews nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte hovedtreneren Homer Drew ble født 29. september 1944 i USA.

Carsten Lund

Utforsk Carsten Lund formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte datavitenskapsmannen Carsten Lund ble født 1. juli 1963 i Danmark.

Sebastien Salles-Lamonge

Utforsk Sebastien Salles-Lamonge formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Sebastien Salles-Lamonge ble født 28. januar 1996 i Frankrike.

Jean-Marc Gounon

Utforsk Jean-Marc Gounons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente franske racerføreren Jean-Marc Gounon ble født 1. januar 1963 i Frankrike.

Liridona Syla

Utforsk Liridona Syla nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kosovanske fotballspilleren Liridona Syla ble født 5. februar 1986 i Kosovo.

Chris Jensen

Utforsk Chris Jensens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente musikalartisten Chris Jensen ble født 28. oktober 1963 i Canada.

Martin Tevaseu

Utforsk Martin Tevaseu nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente fotballnesen Martin Tevaseu ble født 7. oktober 1987 i USA.

Julie Corletto

Utforsk Julie Corletto nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente nettballspilleren Julie Corletto ble født 10. oktober 1986 i Australia.

L. Sasikala Pushpa

Utforsk L. Sasikala Pushpa formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren L. Sasikala Pushpa ble født 22. mai 1976 i India.