Adrian Lamo

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 20. februar 1981
Fødselssted Malden
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Dødsdato 14. mars 2018, Wichita, KS
Horoskop

Adrian Lamo bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Adrian Lamo nettoverdi, fødselsdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel er Adrian Lamo? Hvem dater Adrian Lamo nå og hvor mye penger har Adrian Lamo?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Lauren Fisher
Barn Ikke tilgjengelig

Adrian Lamo Biografi

Adrian Lamo er en berømt Amerikansk reporter , som ble født den 20. februar 1981 i forente stater . Adrián Alfonso Lamo Atwood (20. februar 1981 - 14. mars 2018) var en amerikansk trusselanalytiker og hacker. Lamo fikk først medieoppmerksomhet for å bryte seg inn i flere høyprofilerte datanettverk, inkludert The New York Times, Yahoo !, og Microsoft, og kulminerte med arrestasjonen i 2003. I følge astrologer, Adrian Lamo's dyrekretsen er Fiskene .

I et intervju med Wired i 2004 beskrev en ekskjæreste til Lamo ham som veldig kontrollerende, og påsto at han bar på seg en stun gun, som han brukte på meg. Den samme artikkelen hevdet at en domstol hadde utstedt et besøksforbud mot Lamo; han bestred påstanden og skrev: Jeg har aldri vært underlagt et besøksforbud i hele mitt liv.Lamo brukte et stort utvalg av kosttilskudd og medisiner gjennom hele livet. Hans kone, Lauren Fisher, kalte hans narkotikabruk for kroppshacking. Et av Lamos foretrukne kosttilskudd var kratom, som han brukte som et mindre farlig alternativ til opioider. I 2001 overdoserte han reseptbelagte amfetamin. Etter at han leverte inn Manning, eskalerte bruk av narkotika, men hevdet senere at han var i bedring.

I juli 2004 ble Lamo dømt til to års prøvetid, med seks måneder i fengsel i hjemmet, og pålagt å betale 65 000 dollar i oppreisning. Han ble dømt for å ha kompromittert sikkerheten ved The New York Times, Microsoft, Yahoo !, og WorldCom.

yngwie malmsteen nettoformue

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Adrian Lamo etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Adrian Lamos etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Adrian Lamos religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

I desember 2001 ble Lamo berømmet av Worldcom for å ha bidratt til å styrke bedriftens sikkerhet. I februar 2002 brøt han seg inn i det interne datanettverket til The New York Times, la navnet sitt til den interne databasen med ekspertkilder og brukte papirets LexisNexis-konto til å forske på høyt profilerte emner. New York Times sendte inn en klage, og en arrestordre for Lamos arrestasjon ble utstedt i august 2003 etter en 15 måneders etterforskning av føderale påtalemyndigheter i New York. Kl. 10:15 den 9. september, etter å ha tilbrakt noen dager i skjul, overga han seg til US Marshals i Sacramento, California. Han overga seg igjen til FBI i New York City 11. september, og erklærte seg skyldig i en forbrytelsestall for datakriminalitet mot Microsoft, LexisNexis og The New York Times 8. januar 2004.

Adrian Lamo Nettoformue

Adrian Lamo er en av den rikeste amerikanske journalisten & oppført på den mest populære amerikanske reporteren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Adrian Lamo nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Adrian Lamo Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Amerikansk reporter
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

På midten av 1990-tallet meldte Lamo seg frivillig for det homofile og lesbiske mediefirmaet PlanetOut Inc. I 1998 ble Lamo utnevnt til Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer and Questioning Youth Task Force av San Francisco Board of Supervisors.

I desember 2001 ble Lamo berømmet av Worldcom for å ha bidratt til å styrke bedriftens sikkerhet. I februar 2002 brøt han seg inn i det interne datanettverket til The New York Times, la navnet sitt til den interne databasen med ekspertkilder og brukte papirets LexisNexis-konto til å forske på høyt profilerte emner. New York Times sendte inn en klage, og en arrestordre for Lamos arrestasjon ble utstedt i august 2003 etter en 15 måneders etterforskning av føderale påtalemyndigheter i New York. Kl. 10:15 den 9. september, etter å ha tilbrakt noen dager i skjul, overga han seg til US Marshals i Sacramento, California. Han overga seg igjen til FBI i New York City 11. september, og erklærte seg skyldig i en forbrytelsestall for datakriminalitet mot Microsoft, LexisNexis og The New York Times 8. januar 2004.

Mai 2006, mens 18 måneder inne i en to års prøvetid, nektet Lamo å gi USAs regjering en blodprøve, som de hadde krevd for å registrere DNA-en hans i CODIS-systemet. I følge hans advokat på det tidspunktet hadde Lamo en religiøs innvending mot å gi blod, men var villig til å gi sitt DNA i en annen form. 15. juni 2007 fremmet advokater for Lamo et forslag med henvisning til 1. Mosebok som et grunnlag for Lamos religiøse motstand mot å gi blod.

Adrian Lamo Høyde

Adrian Lamos høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Adrian Lamo høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Lamos rolle i Manning -saken vakte kritikk fra Glenn Greenwald fra Salon. Greenwald foreslo at Lamo løy for Manning ved å gi Manning inn, og deretter løy etter det for å skjule omstendighetene rundt Mannings tilståelser. Greenwald plasserer hendelsen i sammenheng med det han kaller Obama-administrasjonens enestående krig mot varslere. Greenwalds kritikk av Wired har fått et svar fra det bladet som antyder at Greenwald skriver uforsvarlig: På sitt mest fornuftige angriper Greenwald våre motiver, angriper karakteren til personalet vårt og velger nøye sine fakta og kilder for å feilaktig fremstille sannheten og skape opprør i hans lesertall. I en artikkel om Manning -saken nevner Greenwald Wired -reporter Kevin Poulsens forbrytelsesdom fra 1994 for datamaskinhacking, noe som antyder at Poulsen gjennom årene har tjent mer eller mindre som Lamos personlige mediestemme. Greenwald er skeptisk til en tidligere historie skrevet av Poulsen om Lamos institusjonalisering på psykiatrisk grunn, og skriver: Lamo hevdet at han ble diagnostisert med Aspergers syndrom, en litt fasjonabel autismediagnose som mange stjerner i dataverdenen også har hevdet. I en artikkel med tittelen The Worsening Journalistic Disgrace at Wired, hevdet Greenwald at Wired aktivt skjulte [for] offentligheten, i flere måneder etter hverandre, det viktigste beviset [Lamo - Manning chat -loggene] i en politisk historie som har generert overskrifter rundt verden.

I mai 2010 rapporterte Lamo til myndighetene i den amerikanske hæren at Chelsea Manning hevdet å ha lekket en stor mengde klassifiserte dokumenter, inkludert 260 000 klassifiserte amerikanske diplomatiske kabler. Lamo uttalte at Manning også tok æren for å ha lekket videofilmene fra luftangrepet i Bagdad 12. juli 2007, som siden har blitt kjent som videoen Collateral Murder.

Hvem dater Adrian Lamo?

I henhold til våre poster, Adrian Lamo er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Adrian Lamo’s ingen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Adrian Lamo. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Adrian Lamo!

Lamo sa i en Wired-artikkel at en etterforskningsmann i mai 2010, etter at han rapporterte tyveri av sekken, noterte seg uvanlig oppførsel og plasserte ham under et 72-timers ufrivillig psykiatrisk tak, som ble forlenget til et ni-dagers ventetid. Lamo sa at han ble diagnostisert med Asperger syndrom på psykiatrisk avdeling.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære amerikanske reporter . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Adrian Lamo feirer bursdag 20. februar hvert år.

I februar 2009 ble en delvis liste over de anonyme giverne til WikiLeaks non-profit-nettsted lekket og publisert på WikiLeaks-nettstedet. Noen mediekilder indikerte den gang at Lamo var blant giverne på listen. Lamo kommenterte på sin Twitter -side, takk WikiLeaks, for at du har gitt donorlisten din ... Det er engasjement.

dom dwyer nettoformue

Hackers Wanted, en dokumentarfilm med fokus på Lamos liv som hacker, ble produsert av Trigger Street Productions, og fortalt av Kevin Spacey. Med fokus på hackingscenen i 2003, inneholder filmen intervjuer med Kevin Rose og Steve Wozniak. Filmen er ikke konvensjonelt utgitt. I mai 2009 ble en video som påstås å være en trailer for Hackers Wanted angivelig lekket til eller av internettfilmsiden Eye Crave. I mai 2010 ble et tidligere kutt av filmen lekket ut via BitTorrent. Ifølge en innsider var det som ble lekket på Internett en helt annen film enn den nyere versjonen, som inkluderer flere opptak. 12. juni 2010 ble en regissørs versjon av filmen også lekket ut på torrent -sider.

Lamo ble kritisert av andre hackere, for eksempel de på Hackers on Planet Earth -konferansen i 2010, som stemplet ham som en snitch. En annen kommenterte Lamo, etter talen under en paneldebatt og sa: Fra mitt perspektiv ser jeg på det du har gjort som forræderi.

Interessante Artikler

Chavdar Kostov

Utforsk Chavdar Kostovs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente bulgarske basketballspilleren Chavdar Kostov ble født 18. april 1988 i Bulgaria.

Barbara Adams

Utforsk Barbara Adams nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente egyptologen Barbara Adams ble født 17. november 1951 i USA.

Nicolas Martinetti

Utforsk Nicolas Martinetti nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte franske fotballspilleren Nicolas Martinetti ble født 1. januar 1989 i Frankrike.

Benny Turner

Utforsk Benny Turners nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente musikeren Benny Turner ble født 27. oktober 1939 i USA.

Jaime Hernandez

Utforsk Jaime Hernández nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Jaime Hernández ble født 10. oktober 1959 i USA. Tegneserieforfatter kjent for sine bidrag til serien Love & Rockets. Han har også jobbet for DC og The New Yorker.

Greg Erwin

Utforsk Greg Erwins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Greg Greg Erwin ble født 19. april 1970 i USA.

Stuart Liddell

Utforsk Stuart Liddells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente spilleren Stuart Liddell ble født 12. januar 1973 i Storbritannia.

Beata Krzyzewsky

Utforsk Beata Krzyzewsky nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte sportsskytteren Beata Krzyzewsky ble født 28. august 1976 i Ungarn.

Imelda Wiguno

Utforsk Imelda Wiguno nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tidligere badmintonspilleren Imelda Wiguno ble født 12. oktober 1951 i Indonesia.

Malcom Brown

Utforsk Malcom Browns nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte defensive taklingen for amerikansk fotball Malcom Brown ble født 2. februar 1994 i USA.

Masae Komiya

Utforsk Masae Komiya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte målballspilleren Masae Komiya ble født 8. mai 1975 i Japan.

John DeMain

Utforsk John DeMain nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte dirigenten John DeMain ble født 11. januar 1944 i USA.

Kushboo

Utforsk Kushboo nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Kushboo ble født 29. september 1970 i India. Produktiv indisk TV- og filmskuespillerinne med mer enn hundre filmkreditter. Hun vant Tamil Nadu State Film Award for beste skuespillerinne i 1991 og 1995.

Kostas Petropoulos

Utforsk Kostas Petropoulos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte greske basketballtreneren Kostas Petropoulos ble født 7. januar 1956 i Hellas.

Karl Wallenda

Utforsk Karl Wallendas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Karl Wallenda ble født 21. januar 1905 i Tyskland. Avdøde high wire-artist husket for å være grunnleggeren av sirkusakten The Flying Wallendas. Han var kjent for å gå uten hjelp av et sikkerhetsnett og ble drept under en spasertur mellom de to tårnene på Condado Plaza Hotel i Puerto Rico.

Andrea Petrova

Utforsk Andrea Petrova nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Andrea Petrova ble født 27. desember 1988 i Tsjekkia. Hun begynte å håndtere profesjonelt i 2010. I 2011 tok hun American Cocker Spaniel Ch. En gang Ina Blue Moon Charming Line til Årets hund i ACC CZ med flest gevinster på utstillinger i utlandet. I 2012 hadde hun 2 hunder vist til Top 2 Ch. OnceIna Blue Moon Charming Line og Ch. Romeo Black Charming Line. I 2013 hennes amerikanske Cocker Spaniel Ch. En gang ble Ina Blue Moon Charming Line Årets hund med flest gevinster på utstillinger i utlandet IGJEN. I 2014 håndterte hun Ch. Romeo Black Charming Line satser på at han vinner TOP Dog i Tsjekkia og nr.2 TOP-hund i utlandet. Samme år stilte Andrea ut Romeo for TOP-prisene i India og vant 5 All Breed BEST IN SHOWS. Hun håndterte også Am.Ind.Ch. Fortell Tail's Play N With Fire for flere BEST IN SHOWS og brettplasseringer i India. Andrea har håndtert hunder i mange land over hele verden, inkludert USA, Canada, Tsjekkia, Slovakia, Polen, India etc.

John Mallee

Utforsk John Mallees nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte baseballtreneren John Mallee ble født 5. mai 1969 i USA.

Dan Radlauer

Utforsk Dan Radlauer nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte filmkomponisten Dan Radlauer ble født 26. april 1957 i USA.

Mohammad Yaqoobi

Utforsk Mohammad Yaqoobi formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte geistlige Mohammad Yaqoobi ble født 9. september 1960 i Irak.

John Warner

Utforsk John Warner nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tidligere senatoren John Warner ble født 28. juni 1952 i USA.

Kanadisk Ishockeytrener

Kanadisk Ishockeytrener

Daniel de silva

Utforsk Daniel De Silva nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente australske fotballspilleren Daniel De Silva ble født 6. mars 1997 i Australia.

Ailsa Carmichael, Lady Carmichael

Utforsk Ailsa Carmichael, Lady Carmichael formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Justice Ailsa Carmichael, Lady Carmichael ble født 28. november 1969 i Skottland.

Dicky Natapradja

Utforsk Dicky Natapradjas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Dicky Natapradja ble født 29. mars 1977 i Indonesia. Dicky (Bobby) Natapradja, kjent som Bobby Orlando, (født 29. mars 1977) er en tidligere indonesisk rugbyspiller som spilte for det indonesiske nasjonale rugbylaget, også kjent som 'Rhinos'. Mellom 2008 og 2015 spilte han rekvisitt i 14 landskamper, fire som kaptein, for Indonesia. Han har spilt for Jakarta Banteng Rugby Club, Jago Dulu Rugby Jakarta.

Ildiko Gulyas

Utforsk Ildiko Gulyas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren Ildiko Gulyas ble født 18. oktober 1960 i Ungarn.