Adam Murray

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 30. september 1981
Fødselssted Birmingham
Land Storbritannia
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 40 år, 0 måneder, 24 dager
Horoskop Steinbukken

Adam Murray Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Adam Murray nettoformue, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Adam Murray? Hvem dater Adam Murray nå og hvor mye penger har Adam Murray?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Adam Murray Biografi

Adam Murray er en berømt Forbundets fotballspiller , som ble født den 30. september 1981 i Storbritannia . Adam David Murray (født 30. september 1981) er en engelsk fotballtrener og tidligere profesjonell fotballspiller. Ifølge astrologer, Adam Murrays dyrekretsen er Steinbukken .

I januar 2007 sluttet Murray seg til andre League Two-kampspillere Macclesfield Town, for et gebyr på £17 500 på en to og et halvt års kontrakt.Hans voksende karriere stoppet opp etter en tøff periode med å kjempe mot alkoholavhengighet mens han bare var 21 år gammel. Som mange høyprofilerte spillere i fortiden, som Tony Adams, var Murray i stand til å få behandling og overvant denne kampen fullt ut etter støtte ved Priory Clinic i 2003 og kom raskt tilbake til fotballen etter 4 ukers behandling.

Murray begynte i Oxford United i januar 2008 og ble utnevnt til kaptein for sesongene 2008–09 og 2009–10. En ryggoperasjon fikk imidlertid Murray til å gå glipp av andre halvdel av Oxfords kampanje 2009–10, der de ble forfremmet til The Football League for første gang på fire år. Han ble løslatt fra klubben på slutten av sesongen, etter at familien hans ikke klarte å bosette seg i Oxford-området, og returnerte deretter til Derby. Styreleder Kelvin Thomas sa til klubbens offisielle nettside: Det er med tungt hjerte vi har måttet komme til denne avgjørelsen. Adam er en god spiller og gjorde det veldig bra for oss i begynnelsen av forrige sesong, og tidligere sesonger. Dessverre var ikke Adam involvert i det siste opprykkspresset på grunn av skade, men vi føler at avgjørelsen vår om å ha spillere i nærheten har vært berettiget. Adam har tatt en beslutning om å sette familien først, noe som vi som en familieorientert klubb forstår og setter pris på.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Adam Murray etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Adam Murrays etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Adam Murrays religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

6. juli 2010 sluttet Murray seg til Conference Premier-siden Luton Town på en toårskontrakt. Han spilte bare syv opptredener før han flyttet til Mansfield Town, bare 20 miles fra hjemmet sitt i Derby, på en tre måneders låneavtale 1. oktober 2010, med sikte på en permanent flytting i januar 2011. 5. januar 2011, Murray gjorde overføringen permanent. 21. juni 2012 ble Murray assisterende manager i Mansfield etter Micky Moores beslutning om å forlate.

Adam Murray nettoverdi

Adam er en av de rikeste fotballspiller & oppført på den mest populære Association Football Player. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Adam Murray nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Adam Murray nettoverdi og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Forbundets fotballspiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Murray ble født i Birmingham, West Midlands, og begynte sin karriere som trainee hos Derby County, og ble profesjonell i august 1998. Han debuterte i ligaen 17. april 1999, og kom inn som innbytter i andre omgang for Mikkel Beck i Derbys 5–1. FA Premier League tap borte mot West Ham United. Han etablerte seg gradvis i Derbys førstelag, men i deres siste Premier League-sesong mistet han plassen og ble med Mansfield Town på lån i februar 2002. Da Derby rykket ned, spilte han mer regelmessig på deres Championship-side, men ved starten av 2003– 04-sesongen var ute av favør og ble med Kidderminster Harriers på lån.

6. juli 2010 sluttet Murray seg til Conference Premier-siden Luton Town på en toårskontrakt. Han spilte bare syv opptredener før han flyttet til Mansfield Town, bare 20 miles fra hjemmet sitt i Derby, på en tre måneders låneavtale 1. oktober 2010, med sikte på en permanent flytting i januar 2011. 5. januar 2011, Murray gjorde overføringen permanent. 21. juni 2012 ble Murray assisterende manager i Mansfield etter Micky Moores beslutning om å forlate.

Murray begynte sin første rolle i ledelsen i en kombinert kaptein/assistent-manager-rolle for Mansfield Town i sesongen 2012/13. Den sesongen fortsatte han med 38 opptredener da Mansfield vant National league-tittelen, som deretter ble tittelen Blue Square Bet Premier - og med det oppnå opprykk tilbake i League 2.

Adam Murray Høyde

Adam Murrays høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. Adam vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Adam Murray Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Murray begynte i Notts County i 2003 etter å ha forlatt Derby County, i løpet av denne overgangsperioden spilte han to ganger i en uke uten kontrakt med Burton Albion før han returnerte til Notts County. I januar 2004 sluttet Murray seg til Kidderminster Harriers og var fast på deres side til slutten av sesongen.

Murrays høyeste prestasjoner i sporten inkluderer å få sin profesjonelle debut i Premier League i en alder av 17 for Derby County Football Club. Spiller en avgjørende rolle som assisterende manager for Mansfield Town i å hjelpe klubben med å rykke opp til League 2 i 2012/13-sesongen og hjelpe klubben til å oppnå sin høyeste fotball League-posisjon på over 14 år da de endte på 12. plass i League 2 i løpet av 2015 /16 sesongen.

Hvem dater Adam Murray?

Ifølge våre poster, Adam Murray er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Adam Murrays noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Adam Murray. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Adam Murray!

Murray er kjent som en manager med øye for detaljer og får mest mulig ut av ressursene som er tilgjengelige for ham ved å jobbe med 'marginale gevinster' for å få den ekstra én prosent fordelen for å forbedre spillernes og lagets prestasjoner. På Mansfield utviklet Murray et pasningsspill adoptert fra den nederlandske totalfotballmodellen, men skreddersydd for fotballigaspillere. Murray er kjent for å være en talsmann for idrettsvitenskap, sportsanalyse, styrke og kondisjon, og sportspsykologi innen fotball for å oppnå maksimale gevinster på banen. Murray har ofte snakket om viktigheten av å bygge den riktige infrastrukturen for lagene hans, inkludert viktigheten av et sterkt akademisystem for at unge spillere skal utvikle seg til førstelagsmiljøet, hans tillit til å utvikle unge talenter inkluderer spillere som Peterborough Uniteds 2016/17-spiller. av sesongen Ryan Tafazolli som siterer Murray som den største innflytelsen på karrieren hans som ung spiller og 'utvikler ham fra gutt til mann'.

Fakta og trivia

Adam rangert på listen over mest populære fotballspiller . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Storbritannia . Adam Murray feirer bursdag den 30. september hvert år.

Murray ble vaktmester for Stags etter Paul Cox sin avgang 21. november 2014. Murrays første kamp som manager, en dag senere, var en 1–0-seier hjemme mot Plymouth Argyle.

9. desember 2016 ble Murray utnevnt til manager for National League North-klubben Boston United som på tidspunktet for overtakelsen sto overfor nedrykk etter at tidligere manager Dennis Greene forlot klubben etter gjensidig samtykke. 28. oktober 2017 forlot Murray stillingen som manager for Boston United. Den 10. november 2017 ble Murray Assistant Manager for National League-siden Guisely AFC og forlot klubben 14. februar 2018. Adam er for tiden en del av League 1 Club Burton Albion's Academy.

Murray forlot sin stilling som manager for Mansfield Town 14. november 2016 etter å ha klart totalt 103 kamper i Football League og hjulpet Mansfield med å oppnå sin høyeste ligaposisjon på over 14 år.

21. mars 2018 gikk han ut av pensjonisttilværelsen og signerte en korttidskontrakt med Sutton Coldfield Town til slutten av sesongen 2017/18 som ble avsluttet 28. april 2018

Interessante Artikler

Mads Hauge

Utforsk Mads Hauges nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente norske låtskriveren Mads Hauge ble født 10. februar 1977 i Norge.

Sharka Zahrobska

Utforsk Šarka Zahrobskas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente alpinløperen Šarka Zahrobska ble født 11. februar 1985 i Tsjekkia.

Neil Stephens

Utforsk Neil Stephens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte syklisten Neil Stephens ble født 1. oktober 1963 i Australia.

Ali solis

Utforsk Ali Solis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte baseballspilleren Ali Solis ble født 29. september 1987 i Mexico.

Rosa Vera

Utforsk Rosa Vera nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte friidrettskonkurrenten Rosa Vera ble født 18. februar 1965 i Mexico.

Ion N. Petrovici

Utforsk Ion N. Petrovici nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente nevrologen Ion N. Petrovici ble født 19. august 1929 i Romania.

Daniel Balavoine

Utforsk Daniel Balavoine nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente franske singer-songwriteren Daniel Balavoine ble født 5. februar 1952 i Frankrike.

Sergio Manuel Ferreira Nunes

Utforsk Sergio Manuel Ferreira Nunes formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Sergio Manuel Ferreira Nunes ble født 21. juli 1974 i Portugal.

Marcus Hardison

Utforsk Marcus Hardisons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte defensive taklingen for amerikansk fotball Marcus Hardison ble født 14. februar 1992 i USA.

Industridesigner

Industridesigner

Sportsadministrator

Sportsadministrator

Renato Ricci

Utforsk Renato Ricci nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte italienske politikeren Renato Ricci ble født 7. januar 1991 i Italia.

Funimate Star

Funimate Star

Fødselslege-Gynekolog

Fødselslege-Gynekolog

James H. McClellan

Utforsk James H. McClellan formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte ingeniøren James H. McClellan ble født 5. oktober 1947 i USA.

Luz Marina Zuluaga

Utforsk Luz Marina Zuluaga nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte modellen Luz Marina Zuluaga ble født 31. oktober 1938 i Colombia.

Stephanie Pfriender Stylander

Utforsk Stephanie Pfriender Stylanders nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Stephanie Pfriender Stylander ble født 11. februar 1960 i USA. Stephanie Pfriender Stylander (født 1960) er en amerikansk mote- og underholdningsportrettfotograf.

Madeleine Damerment

Utforsk Madeleine Damerment nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente franske motstandskjemperen Madeleine Damerment ble født 11. november 1917 i Frankrike.

Armin Veh

Utforsk Armin Vehs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente tyske fotballtreneren Armin Veh ble født 1. februar 1961 i Tyskland.

Steven O'Neil

Utforsk Steven O'Neil nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Steven O'Neil ble født 29. september 2002 i USA. Kjent på Funimate ganske enkelt som Steven, er han en verifisert bruker som har tjent mer enn 50 000 følgere ved å lage freestyle-videoer, utfordringer og fan-redigeringer. Han har vært omtalt dusinvis av ganger på appen og fikk sin bekreftelsesstjerne i august 2017.

Andesi Setyo Prabowo

Utforsk Andesi Setyo Prabowo nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente fotballspilleren Andesi Setyo Prabowo ble født 1. oktober 1989 i Indonesia.

Tyler McGregor

Utforsk Tyler McGregor nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente kanadiske ishockeyspilleren Tyler McGregor ble født 11. mars 1994 i Storbritannia.

Barbara Robotham

Utforsk Barbara Robothams nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Music Pedagogue Barbara Robotham ble født 15. januar 1936 i Storbritannia.

Alfredo Aceto

Utforsk Alfredo Aceto nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte samtidskunstneren Alfredo Aceto ble født 29. mars 1991 i Italia.

Brito

Utforsk Brito nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt kommune i Portugal Brito ble født 16. november 1987 i Portugal.